Вижте с каква диета Ути Бъчваров смъкна 15 кг и се преобрази напълно!

4
Добави коментар

Вижте с каква диета Ути Бъчваров смъкна 15 кг и се преобрази напълно! 4.20/5 (84.00%) 15 votes

Водещият на кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно” Ути Бъчваров се е преобразил тотално със своята диета, за да се вмести в имиджа на новата концепция на своето предаване

Ути Бъчваров стопи 15 кг с уникална диета

Уникална диета приложи Ути Бъчваров, с помощта на която той свали цели 15 кг и се преобрази напълно. Водещият на кулинарното предаване „Бързо, лесно, вкусно” се е промени тотално, за да се вмести в имиджа на новата концепция на своето предаване. Това коментираха хора от екипа му, които споделиха, че толкова радикално е било стопяването на наднормените килограми, че се налагало през ден да се стеснява униформата на любимия ни готвач, разкри новината в. „Всеки ден”, цитиран от snews.bg.

Колегите на Ути Бъчваров от БНТ казват, че водещият на кулинарното предаване се налагало да се вмести в новата концепция на своето шоу. То вече било с доста намален бюджет, тъй като е спаднал рейтингът му. За да върне част от своята аудитория, Ути е решил да се преобрази и с привлекателен външен вид да се справи с тази своя задача.

По време на снимките, Бъчваров е поискал от своя екип винаги на разположение да има сезонни пресни плодове и зеленчуци, както и кана с прясно изцеден сок от цитрусови плодове.

Наред с това, кулинарят често бил забелязван да стои в ъгъла на своята кухня и да си забърква тайнствени билкови настойки и отвари, които си пийвал през почивките.

Ето каква е тайнствената диета, с помощта на която Ути Бъчваров свали 15 кг за отрицателно време. Първо при изготвяне на своя режим водещият взема отправната точка колко енергия е необходимо да си набави човек. Това е началото на всеки хранителен режим, споделя Ути, тъй като човек поглъща страшно много храна напълно неосъзнато.

Втората важна част от диетата на кулинаря е хората да избират своята храна според наситеността й с витамини и минерали, или микронутриентите, които получава от нея. Те са изключително важни, ако искате да поемате пълноценна храна.

Сред тези храни, богати на витамини и минерали, като прясно изцедени сокове и фрешове, или мляко с калций, често са и много ниско калорични. Това означава, че при консумирането на подобно меню забравяте да се притеснявате за своите излишни килограми и непосилната диета, допълва Ути Бъчваров.

сподели бутон