Бременната Яна се окръгли! С Петко са скарани?

1
Добави коментар
drgerev
drgerev

Бременната Яна се окръгли! С Петко са скарани?

Бременната Яна се окръгли! С Петко са скарани? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Бременната Яна беше видимо изнервена, а Петко – ядосан, което личи и от общите им снимки

Бременната Яна и Петко видимо изнервени

Бременната Яна се окръгли, видя Kliuki.net. Разбира се, това е нормално при повечето бъдещи майки, особено при Яна, при която липсата на ежедневни тренировки се отразяват на тялото й.

Петко Димитров и съпругата му бяха засечени на светско парти за откриването на поредното заведение на бизнесмена. Освен окръглената фигура на бременната Яна, силно впечатление направи и поведението на звездната двойка един към друг.

Яна беше видимо изнервена, а Петко – ядосан, което личи и от общите им снимки. Те позираха на „Стената на славата“ само веднъж за две снимки, но дори тогава не намериха сили да се усмихнат един до друг.

Бременната Яна се позакръгли доста

Гости на светското събитие веднага заподозряха, че Петко и Яна са се сдърпали за нещо, но причината засега остава неясна.

Припомняме, че бременната Яна е в 7-ия месец и доскоро почти не й личеше и не се бе отразило на фигурата й.

Явно обаче липсата на движение се отразява стресово на тялото й, и то най-вече на задните части, които доста са се окръглили.

Близки до Яна коментират, че веднага след раждането танцьорката щяла да започне с тренировки, за да влезе отново във форма.

„Освен да танцува, тя не е правила нищо друго досега. Затова ще побърза да се възстанови и да може в най-скоро време отново да бъде треньор“, разказват приятели на бременната Яна.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: