Направи си сам: обеци в стил Dolce and Gabbana » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички модни почитатели много добре познават афинитета на Доменико Долче и Стефано Габана към прелестните дълги обеци. Творческото дуо винаги е умеело да подчертава женствеността, а висящите бижута от дамските уши, са начин да насочиш вниманието към изящната шия.

Ако и вие искате да грабнете погледите на околните с подобно бижу, днес в рубриката ни „Направи си сам“ ще ви покажем как да си сътворите обеци, вдъхновени от творенията на италианските дизайнери.

Открихме страхотна интерпретация в модния блог apairandasparediy.com, която решихме да ви споделим.

Необходими материали: малки клещи, лепило за метал, клечка за зъби, 2 златисти диска с орнаменти, 10 златисти монети, малки халки, 2 щифта със закопчалки;

Как да си направите обеците?

Първо разпределете по равно частите за двете обеци. Сложете малка халка в горния край на всеки от големите дискове, след което прикрепете 1 малка монета. На същото място с още една халка сложете друга малка монета, която ще виси пред големия диск. На същия принцип, през равни разстояния, в долната част се закрепват и останалите 3 монети.

След като сте свързали всички части на обеците е време да залепите и щифт, за да може да поставите ръчно правеното бижу на ушите си. Успех с творчеството!