Изразете себе си с модерни тениски с надписи

1
Добави коментар

Изразете себе си с модерни тениски с надписи

Разгледайте новите ни предложения в нашия Онлайн магазин – DressPlace

Свободата да изразиш себе си – това е едно от съкровените желания на младите. Изразяването често се превръща в стил и се проявява навсякъде, където се сетите. Графитите по сивите стени на големия град, татусите по тялото, стикерите по автомобилите и моторите, без които волните и свободолюбиви души не могат. Ако се чудите дали пропускаме нещо, веднага ще ви уверим, че вашите предчувствия са верни. Не сме споменали модата – прекият път към сърцата на момичетата.

Един от най-разпространените начини да изразите себе си без съмнение си остават мъжките тениски с надписи. Чрез тях вие не само се осмелявате да покажете на света кои сте, но и комуникирате с околните – разкривате им част от същността си. Въпрос на вкус е каква точно тениска с надпис ще изберете. Разнообразието е наистина голямо и със сигурност няма да останете разочаровани. Типичните рекламни надписи на любими марки алкохол или на вашите идоли от киното и спорта са прекрасна възможност да покажете на околните малка част от предпочитанията си.

Това дали сте фенове на високите скорости и носите тениска с мотор и надпис „Wild” или вашата страст е бокса, лесно може да стане достояние на околните. Вие привличате вниманието на мацките около себе си и ги провокирате с надписи от сорта „Find the best of me … in my pants”. Звучи ви смело и агресивно? Нима това не е начина да събудите нечие любопитство или поне да се превърнете в тема за разговор?

Нека си го кажем направо – днес малко хора вярват в поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат”. Да, това може да е вярно при интервю за работа, но със сигурност не важи за посещение в любимия ви рок клуб. Там определено е необходимо да провокирате околните с впечатляващ външен вид и модерна визия. Само така можете да се чувствате на вихъра на вълната и да се забавлявате максимално добре, нали?