MARIO FRESH – Сливен

1
Добави коментар
mariofresh
mariofresh

 2014-03-17  MARIO FRESH – СЛИВЕН 

На 17 март 2014 г. в центъра на град Сливен MARIO FRESH отвори врати за почитателите на свежите сандвичи и салати. Магазинът се намира в центъра на града до сградата на общината и много близо да Стария бряст.

Интересът още от самото отваряне е изключително голям. Приятно сме изненадани от популярността на марката в Сливен. Вероятно това се дължи на факта, че другите обекти от веригата са в центровете на градовете Велико Търново и Габрово. Така, гостувайки там, много от жителите на Сливен са опитвали вкусните сандвичи и салати – специалитети на MARIO FRESH. 

Жителите и гостите на Сливен вече имат своята „СВЕЖА“ точка в центъра на града и възможността да се възползват от предимствата на рационалното бързо хранене. 14 вида свежи и вкусни сандвичи и 3 салати са основния асортимент, който може да бъде обогатен по желание и избор на всеки с допълнителни гарнитури и сосове. От сандвича специалитет на MARIO – MARIO SPECIAL със съдържание от 3 вида колбас, 2 сирена, салати и сос по избор до напълно веганския специалитет без абсолютно никакво съдържание на холестерол и високо съдържание на диетични фибри – ВЕГИ предлагаме  богато разнообразие за всеки вкус. Уникалните видове РУБЕН, КУБАН и ТРИ ЧИЙЗ допълват и дават възможност на всеки да получи вкуса, който най-много харесва.

Освен голямото разнообразие от колбаси, сирена и гарнитури, предлагаме като безплатна салатна добавка свежи и полезни кълнове от броколи, хумус, колсло, сос песто и други кулинарни изкушения за ценители с изтънчен вкус.

Всеки продукт е представен с детайлна хранителна информация за енергийното съдържание. Сравнителни инфограми показват на всеки, който се интересува от това с какво „зарежда“ организма си, пълна и точна информация. Иска ни се тези хора да стават все повече. 

MARIO FRESH Сливен посреща своите клиенти от понеделник до петък от 8:00 до 22:00 часа, а събота и неделя от 9:00 до 20:00 часа.