Милко Калайджиев: Не се сърдя, когато ми кажат, че съм дървен!

12
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Вторият отпаднал от родното танцувално риалити Dancing Stars Милко Калайджиев призна пред bliasak.bg как се чувства след загубата.

Милко, Как се чувстваш след загубата? Съжаляваш ли?

Милко: Много ми е гадно, защото тава е една страхотна материя, в която тъкмо бях започнал да навлизам. Не им се сърдих, когато ми казаха, че съм дървен. Няма какво да се оплаквам, но ми беше трудно. Всички тези стъпки, всички тези нови неща. Партньорката ми беше казала, че като тръгне шоуто ще ми става все по-интересно и наистина се оказа така. Особено, когато започнеш да научаваш падьомчетата и основните стъпки. Тази седмица трябваше да играем румба, а тя беше една прекрасна кубинска румба. Бяхме направили страхотна хореография, но животът показа друго.

Имаш ли си фаворит в шоуто?

Милко: Имам, разбира се! Михаела Филева и Светльо, вторият ми фаворит е Дарин Ангелов! Не знам какво ще покаже Албена Денкова, може и там да има изненади.

Какво мисли съпругата ти за танците и изгонването ти?

Милко: Разочарована е, че зрителите не ме подкрепиха да остана в шоуто. Снощи беше много хубаво, представих се добре, но в края на краищата зрителите имат думата.

Близнаците ти как реагираха?

Милко: Те са малки и много не разбират, но ме питаха: „Тате, защо те изгониха?” Какво да им обясня сега!? Хората са гласували, какво да направим!?

Сега, като се прибереш в Свиленград, къде ще заведеш цялото семейство?

Милко: В момента пътувам за Хасково, те са там. Ще ги взема и си отиваме в Свиленград. Първо ще има малко разбор на моето представяне и после ще видим какво ще правим.

В музиката какво ти предстои?

Милко: Преди да вляза в Dancing Stars завърших една хубава балада. Мислех да я задържа и да я пусна след шоуто, защото мислех да се задържа поне 4-5 седмици обаче много силна конкуренция!

Открил ли си нова талантлива певица?

Милко: Стига вече с тия откривания! Трябва да си направя фирма и да откривам. Не ми се занимава вече. Нямам време за такива неща, толкова много работа имам.

Пожелавам ти успех в някой друг формат!

Милко: Дай Боже! Те не ме канят за жури, защото съм много строг и няма да допусна някой, който не може да пее и да мръдне нагоре. Пускат хора, които не могат добре да пеят, а някои талантливи отпадат още на кастингите. Не знам, защо е това нещо!? Миналата година Преслава, когато беше в „Гласът на България” беше казала, когато някой я беше обвинил, че е лоша: „ Лоша ли? Вие не знаете Милко какъв е!” (смее се)

Новини за Милко Калайджиев
Интервюта с Милко Калайджиев