Нети гасне от болно сърце

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Нети гасне от болно сърце

Сладкогласната Нети припадна след изпълнението си като в „Две капки вода”

Нети Добрева е колабирала зад кулисите на „Като две капки вода“ минути след като се превъплъти в образа на Майкъл Джексън в понеделник вечерта. Още по време на изпълнението си половинката на Дони усетила, че всеки момент ще изгуби съзнание.

Интензитетът и сложността на хореографията, както и самата песен на Майкъл Джексън, която по принцип е изключително сложна и тежка за изпълнение, в комбинация с притеснението дали ще се справи, я изкарали от равновесие. Актрисата започнала да усеща как краката й се подкосяват към края на изявата си, след като се надишала до дупка с пушека на сцената. Газът, който уж се води безвреден, утежнил състоянието на Нети и тя получила алергичен шок.

„Когато вдишах този пушек, имах чувството, че ми преряза гърлото. Задуши ме и едва си доизпях песента“, призна ден след инцидента звездата.

След изпълнението си Нети напусна сцената, но не седна при останалите участници на скамейката. Зад кулисите състоянието й се влошило, кръвното й рязко паднало. Наложило се лекарят от дежурния екип на шоуто да постави Нети на системи. Медикът реагирал като истински професионалист и свестил клонинга на Майкъл Джексън с помощта на противоалергична инжекция, разясниха хора от шоуто.

Предложили й да я откарат в болница за по-обстойни изследвания, но на своя глава актрисата и певица отказала.
Нети обаче изрично настояла отговорниците за сцената да не я тровят втори път с пушека, който според нея причинил алергичния шок.

„По принцип имам алергия от животни, но сега вече и от газове“, заявила Нети. За финала на предаването тя все пак излезе на сцената, вече в адекватно състояние.

Нети към пушека на сцената – Стой далеч от мен: