X-Lander – Детска Количка XA Сива 2014 – купи сега на добра цена от Bebe-best.com

1
Добави коментар
bebebest
bebebest

Най-награждаваният модел, за хора, които ценят надеждността и функционалността на традиционните бебешки колички с четири колела. Лидерът на марката X-Lander досега, в продължение на много години – фаворит с класическите функции и високия стандарт на комфорт за детето.Това е моделът на X-Lander, който най-често избират клиентите. Активните родители ценят добрата му маневреност в града и лесеното придвижване по пресечен терен. Количката има здрава и лека алуминиева рамка.

Характеристики на количката: – Сгъваем сенник с прозорче – Висококачествени, перящи се материи – Откопчаващ се предпазен борд – Предпазни колани – Мека вложка – Сгъваема поставка за крачетата – Стъпенка за крачетата – Две нива на отваряне на сенника – Закопчалка за X-bag чанта за пелени и X-mug държач за чаша – Регулираща се на височина дръжка – Постепенно регулиране на облегалката – Лека алуминиева рамка – Голям кош за багаж – Удобен спирачен педал – Помпащи гуми – Завиващи предни колела с функция за блокиране – Голяма и удобна седалка – Голяма кошница за пазаруване – Регулираща се облегалка с пълно легнало положение на гърба – Голям сенник с допълнителена защита – Светлоотразители по тапицетията, които да гарантират безопасността в тъмното

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди или доофис на Еконт. Срока на доставката е от 1 до 5 дни в зависимост от артикула инаселеното място. Цената за доставка е 5 лв. за страната и 3 лв. за София, сизключение на артикули с реално или обемно тегло над 30 кг. (легла. гардероби,градински кътове и др.). За тях цената се уточнява за всяка поръчка, взависимост от срока, населеното място и др. В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е по тарифите на избраната от клиента куриерска фирма.