Роналдо изби рибата: на Световното взима със себе си…

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Роналдо изби рибата: на Световното взима със себе си…

Роналдо изби рибата: на Световното взима със себе си… 5.00/5 (100.00%) 2 votes

На Световното първенство в Бразилия Кристиано Роналдо стяга посещение, каквото историята не помни!

Кристиано Роналдо изби рибата: на Световното първенство в Бразилия стяга посещение, каквото историята не помни! От своите близки, със себе си футболистът ще вземе… всъщност, май е по-добре да се каже кой няма да вземе, тъй като Роналдо ще поведе 4 самолета народ!

Кристиано Роналдо праща 4 самолета със свои хора на Световното първенство в Бразилия

Португалската звезда на Реал (М) стяга грандиозна група от свои близки, роднини, познати и съдружници за Мундиала, а до такава численост надали се е доближавал който и да е друг футболист. На 7 юни в Кампиняш, щата Сао Пауло, очакват да кацне националния отбор на Португалия, като в самолета най-голямото име ще е Кристиано Роналдо. На летището в същия ден очакват още 5 машини, излетели от Иберийската страна – една, пълна с 200 португалски журналисти и служители на медии и още 4 самолета, наети от Роналдо за близките му!

Делегацията на Крис ще бъде предвождана от майката на Кристиано Роналдо – Мария Долорес. С нея ще пътуват двете й сестри, както и сина на Роналдо – Кристиано младши. Той ще празнува своя четвърти рожден ден в Бразилия. Във втора от машините ще бъде половинката на звездата на Реал (М) – руската манекенка Ирина Шейх. Тя ще бъде придвужавана от свои роднини и приятели. Третият самолет пък ще победе само приятелите на Роналдо, а четвъртият чартър е за представители на спонсорските компании на носителя на „Златната топка“.

Португалия пък има тежка програма още в груповата фаза. На 16 юни в Салвадор почва с мач срещу друг претендент за отличието – Германия, след 5 дни идва мач срещу Съединените Щати в Манаус, а на 26 юни е последния сблъсък – срещу определяния от мнозина за най-добър африкански тим – Гана.

Засада.бг препоръчва и: