ВИДЕО: Яна Маринова гола в Холивудски филм

5
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

ВИДЕО: Яна Маринова гола в Холивудски филм

Nadpis.com

25/03/2014

Яна Маринова от сериала Фамилията се снима гола в Холивуд.
Яна и Жасмина от Сделка или не свалиха горнищата.

Lake Placid 2 на режисьора Дейвид Флорес е филм за борбата с кръвожадни алигатори.

Завръзката на ужасите е изяждането на бившата „Мисис България“ и водеща по ТВ7 Яна Маринова и асистентката на Румен Луканов в „Сделка или не“ Жасмина Тошкова.

Именно заради краткия епизод, в който двете се плацикат по монокини в смъртоносното езеро, продукцията се радва на рекорден интерес сред интернет-потребителите у нас.

The water looks great! е една от репликите на пленително русата Жасмина, малко преди да нагази във водата и да попадне в огромната паст на чудовищното земноводно.

Секунди преди това Яна Маринова пък предупреждава приятеля си да не се заглежда по блондинката. Всичко това се разиграва в рамките на няколко минути още в началото на хоръра.

„Единственото хубаво нещо във филма е голата Яна Маринова. Най-накрая да я видим, макар и само по монокини!“, въодушевено коментира потребител.

Преди няколко месеца Маринова отхвърли оферта за корица на българския „Плейбой“ заради недостатъчно висок хонорар, припомнят осведомени. Жасмина пък бе cover star на списанието през пролетта на 2006-а.

Коментари

коментара