Тв водеща и еротичен модел родила дете на убития Манджуков

4
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Тв водеща и еротичен модел родила дете на убития Манджуков

Nadpis

25/03/2014

Лора Георгиева е и „Царица Роза 2007″

Телевизионната водеща Лора Георгиева, с която е живял убития Борислав Манджуков в „Манастирски ливади“, е позирала в еротична фотосесия за „Максим“. През 2007 г. тя е избрана за „Царица Роза“ в родния си Казанлък, а година по-късно застава на екрана на МСАТ.

Родена е на 22 март 1988 година в Казанлък. Още първата година като студентка, Лора започна да стажува в различни медии. Първо – репортер в спортен сайт, после – водеща на спортните новини на настоящата България он Еър, тогава – МСАТ.

„След това ме преместиха в икономическия отдел и накрая ми повериха централните емисии новини на телевизията“, разказва Лора за сайта kazanlak.com. „След 2 години работа там, дойде предложението от ББТ, където водех женско предаване също близо 2 години. Имам близо 5 години стаж в медии, въпреки че още не съм работила в голяма национална телевизия. Но и това ще стане, аз обичам да минавам по всяко стъпало в развитието си и всяко нещо да се случва с времето си“, уверена е в себе си младата майка и една от най-известните в България Царици от Казанлък през 2013 година.

Дъщерята на Боби и Лора – Мишел се ражда на 14 февруари 2013 г. Оттогава до сега Лора не се е изявала в телевизиите, но не спира да снима в рекламни кампании на различни марки дрехи и козметика. Манджуков има и 9-годишна дъщеричка Анжелика от първата си съпруга Галина Пеева.

Блиц

 

Коментари

коментара