Времето на мутрите се завръща! Варненски бизнесмен ПОКАЗНО УБИТ в София!!!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Изглежда, че мутренските времена, които всички смятахме, че отдавна са си отишли, се завръщат с пълна сила! Снощи, малко след 8 вечерта, на в оживен столичен квартал, в близост до голям булевард, бе убит мастит, варненски бизнесмен!

Мъжът се казва Борислав Маджуков, а причината за смъртта му все още не е съвсем известна. Защо ли? Защото хора, от жилищният комплекс, намиращ се в близост до мястото на убийството твърдят, че са чули изстрели, а съдебните медици, пристигнали на място,

Advertisement:

смятат, че Маджуков може да е починал и от наръгване с нож. Кое от двете е довело до смъртта на бизнесмена, ще е сигурно след аутопсията. До тук, обаче, е ясно, че след като е бил наръган по Маджуков е било и стреляно, явно, за по-сигурно!

Бизнесмена се оказа стар познайник не само на властите, но и на медиите. Борислав Маджуков е собственик на няколко, от най-големите вериги чалготеки, в страната – „Версай”, „Булгари” и „Екзит”. И понеже явно, три вериги заведения са крайно малко

варненеца има и няколко хотела, чейндж бюра, както и 48 висящи дела срещу него!!! Делата са по наистина разнообразни причини, но най-общо може да се каже, че бизнесмена е разследван за измами, сред които такива с укриване на данъци и имущество, придобито по не особено законен начин.

За сега, полицейските власти не казват нищо, по въпроса, кой е евентуалният убиец на Маджуров. Като се има в предвид тъмното му минало и незаконният му бизнес, кръгът от евентуални заподозрени може да се окаже доста широк!