Часовник за подарък

1
Добави коментар

Знаете ли, че има държави, в които се смята, че да подариш часовник е на истинска любов, истинско приятелство и вярност. Посланието, което е закодирано е „обичам всяка секунда да съм с теб“, „искам всяка секунда да мислиш за мен“ и т.н.

Разбира се, за да се уважат и българските поверия, че да се подари часовник е на раздяла, ако не се откупи, то нищо не пречи да дадете някоя стотинка, ако ви подаряват или да поискате някоя стотинка, ако подарявате. Откупуването на подаръци важи и за нож, не само за часовник.

Но като се замислим, много по-логично е, ако получите за подарък часовник, то той да ви напомня за този, който ви го подарява и неговото желание за бъдете заедно. А вие да се сещате за него всеки път, когато погледнете колко е часът. По-логично е отколкото да получите часовник с идеята, че ще се разделите. Ако ще се разделяте, за какво да ви купуват или да купувате часовник?!

Като помислим още малко ще излезе и мисълта, че подарък винаги се прави от добри чувства. Така че забравете за лошите поверия и суеверия.

Бижутата и часовниците имат огромен терапевтичен ефект. Замислете се как се чувствате, когато на ръката ви има часовник или друго бижу. Някак по-уверени, по-смели, по-елегантни. Не случайно, по филмите често се показва как някой мъж или жена, отивайки някъде, отваря чекмедже с колекция от поне десетина различни по външен вид часовници и избира най-подходящия за повода и мястото, където отива.

В България не е още толкова разпространено да усещаме часовниците като бижу. Като аксесоар, който не само допълва външния вид, но и придава самочувствие.

Ето защо бъдете иновативни и гъвкави и смело купувайте за подарък часовници. Особено за важни за вас хора. Още един часовник никога не е излишен. Има доста стилни механични часовници.

Всъщност, погрижете се и за себе си. Набавете си собствена колекция от различни часовници. Така ще се изпълните с енергия и самочувствие не само от удоволствието да пазарувате, а и от това, че притежавате колекция от часовници и сте подготвени да впечатлявате с това.

Интернет дава възможност да се открият доста промоционални оферти и предложения и с малко проучване ще може да се сдобием с часовници на добри цени.

Ако пък решите да изненадате половинката си по начин, който никога няма да очаква, то може да купите и подарите например три часовника. Различни по стил и цветове. И да прибавите посланието: „ където и да си, с когото и да си, когато и да е, то всяка секунда знай, че мисля за теб и те обичам“ . Особено ефектно ще е, ако поводът е три години от връзката ви.

И не забравяйте, да изберете часовник за подарък е най-елегантният избор за всеки повод. Не го натоварвайте с негативната енергия, че е на раздяла.