Все женени си ги намира! Виктория Джумпарова имала ВРЪЗКА и с бившият на Мария!!!

13
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Моделката и асистентка в предаването „Следващият, моля”, Виктория Джумпарова влезе в риалити формата „Къртицата”, за да вади на показ кирливите ризи на бившият си, женен, приятел, бизнесмена Емил Русев. Оказва се, обаче, че Русев далеч не е единственият семеен мъж, с който моделката е имала някакви по-интимни отношения! Нещо повече, изглежда, че почти всички връзки на палавата Вики са със семейни мъже, а тя самата, вече, явно е свикнала да свири втората цигулка, защото все такива си ги подбирала!

Запознати с интимните връзки на

Advertisement:

Джумпарова, споделят, че тя е имала вземане – даване и с бившият мъж на поп-фолк певицата Мария, Димитър Андонов и то, докато той все още е бил законно женен за изпълнителката. Отношенията им, започнали през 2010-та година и не продължили много време. По това време, обаче, Андонов все още е с Мара и двамата го и

граят щастливо семейство. Дали Мария знае за забежката на мъжа си, с палавата моделка, не е ясно. Очевидни твърдят, че многократно са засичали Виктория и Димитър заедно, в различни заведения. Те, разбира се, се държали доста

сдържано един към друг, но през цялото време, буквално, се изпивали с поглед, което не останало скрито, за никого! Любопитна подробност е, че докато беше женен за Мария, Андонов я ревнуваше бясно и ходеше с нея, едва ли не до тоалетната, от страх певицата да не му сложи рога! Сега, обаче, излиза, че рогоноската е именно Марчето!

В крайна сметка, връзката между Джумпарова и бившият мъж на Мария, е приключила за няколко месеца. Според близки на моделката, обаче, тя определено има афинитет към женени мъже, понеже, някак си, все се оказвала с такива!