Слънчеви колектори – Слънчеви панели Bosch и Sunsystem – Терма Експерт Плюс – Соларни панели на конкурентни цени – Terma Expert

12
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Плоски слънчеви колектори

ТЕ+ предлага енергийно-ефективните системи за отопление и гореща вода като слънчевите колектори Bosch, Ezinc, Wolf TopSon, Sunsystem. Слънчевите колектори можете да намерите наричани и солари, слънчеви панели, соларни колектори, соларни панели, а изградените инсталации – соларни системи и слънчеви инсталации, а целта е ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ, използвайки енергията от слънцето и понижаване сметките за ток и отопление.

Програма за кредитиране на Енергийната ефективност в дома

Програмата REECL предлага кредити за финансиране на енергоспестяващи мероприятия във вашия дом. Кредитополучателите ползват финансова помощ 20%. Попитай за подробности!

   Промоция за слънчеви колектори, солари и бойлери  

Соларната система е много добър избор за почти всяко домакинство. Това важи не само за нови, но и за стари сгради. Достатъчно е да разполагате с покрив или с равна повърхност и соларната инсталация се приспособява, благодарение на различните монтажни решения.

В България интензитетът на слънцегреенето е достатъчен, за да покрие 70 % от общата енергийна потребност за подгряване на битова вода, а през лятото дори 100 %. При соларна инсталация с подпомагане на отоплението икономията на енергия за битова вода и отопление е между 15 и 35 %, според топлоизолацията на сградата и необходимото количество топлина. Защото колекторът преобразува в топлина не само директното слънчево греене, но използва и дифузната светлина.

Избери слънчев колектор и поръчай от Терма Експерт Плюс