Официално: Асен Блатечки и Диляна Попова са заедно!

13
Добави коментар
sedrik
sedrik

Въпреки, че дълго време отричаха слуха, двамата актьори най-накрая разкриха, че по между им има силни, любовни чувства.

Асен Блатечки и Диляна Попова се познават от дълго време и по време на своите професионални ангажименти, не веднъж, или два пъти медиите излизаха с какви ли не пиперливи предположения. Е, явно е имало предпоставки за любов. На звездната двойка от години им се преписва любовна връзка, но двамата упорито опровергаваха всякаква излязла информация по темата. В няколко интервюта те нарочно и с усмивка подмятаха, че делят едно легло, но всичко до този момент беше в кръга на шегата.

Всъщност от няколко месеца те вече не само имат по-близки отношения, но и живеят заедно. Папараци успяха да хванат влюбената двойка в крачка- прибирайки се към общото им жилище. Нещата по между им са се случили толкова бързо, че и двамата не желаят все още да обсъждат любовните си отношения.
Както знаем, Блатечки е женен и има дете, но след като е пламнала искрата с екранната му партньорка, актьорът е застанал пред съпругата си с думите „Прости ми, Катя!“- разкриват близки до семейството.
Според тях той е застанал открито и е обяснил на съпругата си ситуацията, а тя от своя страна без излишни скандали и свади е поискала да се разделят мирно и кротко, без много шум. Такива неща се случват, важното е да останем приятели, казала Катя на мъжа си, а той, макар и с чувство за вина, ѝ е признал, че тя винаги ще е част от сърцето му.

Блатечки е бил максимално откровен и пред своята 13-годишна дъщеря, като не й спестил истината. Според близки до семейството, тя разбира абсолютно всичко и оценила искреността на баща си. Асен признава, че макар да не живеят вече заедно, с той се вижда с дъщеря си точно толкова, колкото и преди.
Неотдавна, пред медиите Асен сподели, че чувства дъщеря си като най-близкия си човек: „Предплагам, че с времето ще ставаме все по-близки. Баща ми бе идол за мен, дано и аз бъда такъв за моето дете“.
Вече пет месеца Асен Блатечки и Диляна Попова делят общ дом, но тъй като все още се притесняват от реакциите, единственият гост у тях е дъщерята на актьора Катя.