Предметите, които ще изгонят късмета от дома ти според Фън шуи

3
Добави коментар
milk1
milk1

Обзавеждането на дома ти е пряко отражение на вътрешното ти Аз. Твоят дом е твоята обител и е огледало на подсъзнанието и душата ти. Във всеки предмет, който подреждаш в личното си пространство влагаш емоции, чувства, мисли и мечти. Но не всяка вещ се отразява добре на аурата ти. Има такива, които действат като енергийни вампири, точно както някои хора. Най-обикновена ваза, например може да възпрепятства потока от късмет и положителна нагласа в крепостта ти.

Започни едно предесенно почистване и разкарай неподходящите материали от дома си. Първо трябва да се отървеш от деформираните обувки, защото тяхното присъствие ще те кара да вървиш назад. След това изхвърли и овехтелите дрехи или тези, които имат протърквания и скъсвания. С всяко складиране на боклуци ти превръщаш дома си в свърталище на лошотии. Негативната енергия ще те прави раздразнителна и ще изпитваш желание да се караш с околните хора. Това ще те вкара в омагьосан кръг и съвсем скоро ще започнеш да усещаш, че с каквото и да се захванеш няма да ти върви.

Всичко счупено или прекалено надраскано също ти пречи да докарваш делата си докрай и да бъдеш успешна. Най-вредно е храненето и пиенето от чинии и чаши с нащърбени краища. Те заразяват яденето и напитките с отрицателен ефект, който след това се пренася върху организма.

Колкото и странно да звучи трябва да разчистиш и всички снимки, на които си с хора, които вече не са част от живота ти заради сериозна караница. Образите им винаги ще ти напомнят за хубавите, но най-вече за лошите моменти, които сте имали заедно. „Изтриването“ на гадните снимки, ще изтрие и гадните спомени. Добре е да се прочисти и кошчето на компютъра, за да няма никакъв шанс отнякъде да се прокрадне злото. Най-добрият начин за ликвидиране на лошата енергия от такива снимки е като ги скъсаш на парченца или ги изгориш.

Всичко, което събира прах в дома ти, смяташ, че е напълно непотребно, с липсващи части или счупено трябва да се махне. Отвори широк коридор за положителната енергия и отвори повече пространство за светлината в дома си. Гарантирано е, че ще се почувстваш по-добре още на следващата сутрин. Отлагането само краде от ценното ти време за забавления и радости.

Снимка: www.motherrr.com Автор: Dani

Предметите, които ще изгонят късмета от дома ти според Фън шуиРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)