Как изглеждат и какво правят актьорите от „Женени с деца“ днес?

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Въпреки че „Женени с деца“ от дълги години вече не се излъчва, култовият сериал продължава да бъде сред най-обичаните и коментираните. Любопитно ли ви е как изглеждат актьорите днес? Вижте ги, някои от тях са неразпознаваеми!

Разбира се започваме с Ал Бънди! Актьорът Ед О`Нийл продължава да се изявява в комедийни сериали. След „Женени с деца“ той получава роля в „Модерно семейство“. Лентата се превръща в тотален хит и до днес продължава да се снима. Любопитно е, че актьорът след броени дни ще навърши 68 години!

Екранната партньорка на Ал в сериала е Пеги Бънди (Кейти Сейгъл). Тя е червенокосата, мързелива бърборана, която постоянно нервива съпруга си. Актрисата отдаде 10 години от живота си на хитовата поредица. След това взе участие в „Шеметни години“, „8 прости правила“ и др. В последните няколко години актрисата се изявява като гост—звезда в различни продукции, като една от най-сериозните й роли е в „Синове на анархията“.

Що се отнася до празноглавата им дъщеря Кели Бънди, трябва да отбележим, че това е блястящо изиграна рокля от Кристина Апългейт. След спирането на сериала актрисата продължи да се снима в комедийни филми. Част от тях са: „Джес“, „Гости от миналото“, и „Най-сладкото нещо“ „Коя е Саманта?“ „Алвин и чипоносковците“ и др.

Стигаме до най-малкият член в семейство Бънди- Бъд. Няма как да забравите ролята му. Той е тийнейджърът с най-много провалени срещи и с най-много любовни разочарования. Блестящо превъплъщение на Дейвид Фустино!

За жалост от останалите актьори, участвали в „Женени с деца“, той не може да се похвали с големи успехи. И до днес участва в различни сериали, но само като гост — звезда. Отвреме на време има и задачата да озвучава анимационни филми. Наскоро Дейвид Фустино участва в „Bad Samaritans“. За съжаление сериалът направи не се радваше на интерес и бяха излъчени едва няколко епизода.

Какво е един семеен сериал без съседите? Ето ги и тях: Марси и Джеферсън Дарси. Те изиграха перфектно ролите на разгневени, завистливи съседи, които само гледаха как да се подиграват на семейство Бънди и да ги злепоставят.

Аманда Биърс, която беше влязла в ролята на съседката Марси остави актьорството. Тя застана зад камерата и стана режисьор. От време на време се появява в някоя друга серия на сериали, но основната й работа е зад кадър. Последната й роля беше в епизод на хитовия сериал „Психаротерапия“ с Чарли Шийн.

Мъжът под чехъл- Джеферсън Дарси пък, изигран от Тед Макгинли продължи да участва в различни комедийни сериали. Той се превърна в звезда във филма „Сестри по неволя“. Взе участие също и в: „Осмо чувство“, „Мелиса и Джоуи“, „Менталистът“ и „Момчетата от Медисън авеню“. Не можем да скрием, че се е променил адски много като визия.

Първият съпруг на Марси- Стив! Помните ли го? Много от феновете на сериала се чудят какво стана с него… Актьорът напусна сериала още в осмия сезон. След „Женени с деца“ актьорът участва в сериала „Адвокатите“, в няколко епизода на „Всички обичат Реймънд“, „Безследно изчезнали“, „Закон и ред“ и др.

 

Въпреки, че сериалът „Женени с деца“ е доооста старичък. Шегите в него някак си са неостаряващи!

Вижте кой как се е променил с времето: