СОФИЯ: Пермаментен грим на устни или вежди на ТОП цена от Студио за красота Огледало!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Пермаментен грим на устни или вежди – 79 лв. от 160 лв.

Вид козметична татуировка, при която оцветяващите пигменти проникват повърхностно в горните слоеве на епидермиса.Пигментите са с минерален произход, с предварителни тестове за алергия и токсичност.Процедурата подсилва цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим.Срок за запазване – от 2 до 5 години (след задължителното ретуширане).При процедурата се използва локален анестетик, който обезболява третирания участък и усещането е като при обикновена епилация.Още на следващия ден може да се нанася грим.

Перманентен грим на вежди (Формата се уточнява предварително с клиента)

Почистване на лицето;Оформяне на веждите с пинцета и ножичка;Рисуват се с молив и се уеднаквяват, за да се види предварително как ще изглеждат. В зависимост от това какво желае клиентът, веждите се правят плътни, косъм по косъм или на щрихи;Цвят – избира според косата, очите и тена. Обикновено се избира черен, кафяв, светло- или тъмнокафяв;Поставяне на перманентен грим, процедура която отнема около 30 минути.

Перманентен грим на устни

Предварително се очертава с молив във форма подходяща за клиента;Цвят – избира се според цвета на собствените устни. В някои случаи се прави един до два тона по тъмен;Поставя се местна упойка, след което се пристъпва към самата процедура;След процедурата устните леко се подуват, но до няколко часа спадат. Възможна е появата на херпеси, затова мястото се третира със Зовиракс в следващите 10 дни.

Важно!

И при двете процедури ретушът се заплаща предваритено – 50 лв.Кожата на всяка жена преди и по време на менструация е по-чувствителна. Затова процедурата се препоръчва след цикъл.В рамките на 10 дни мястото се третира с мехлем на билкова основа. Не трябва да се мокри, излага на слънце или солариум. Коричката не се премахва насилствено, за да се запази пигментът.

Условия

Всеки потребител има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Валидност на ваучера от 31.03.2014г. до 30.04.2014г.;

Ваучерът включва:

СОФИЯ: Пермаментен грим на устни или вежди на ТОП цена от Студио за красота Огледало!

Необходима е предварително записване на час на тел: 0887 59 12 41.

Задължително представете вашия разпечатан ваучер в студиото;

Настоящата оферта може да закупите само чрезwww.Kolektivni.bg  

Виж всичкиусловия на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.