Модни находки на седмицата: пролетни ботуши » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Въпреки че зимата отмина, ботушите са любим елемент от стайлинга, с който не е необходимо да се разделяте през пролетта! За топлия сезон чудесно решение са моделите с ефект на рязана бродерия, които стоят изискано, ефектно, създават удобство и правят краката изключително сексапилни.

Модните ни находки днес са подчинени именно на този тренд. Селектирахме чудесни модели от колекцията пролетни ботуши на българската марка GIDO. Всички модели са оригинална дизайнерска разработка и са произведени изцяло от първокласни естествени материали, съобразени с особеностите на сезона. Уникалният стил, качеството и прохладата са гарантирани!

В зависимост от вашия гардероб, подберете модел, който ще отговаря най-добре на предпочитанията ви. Може да заложите на пролетни ботуши в натурална тоналност като черно, бяло, екрю или кафяво. Страхотно решение са и цветните модели, които носят настроение на пролетната визия.

Пролетните ботуши се съчетават чудесно с различни комбинации. Например, допълват ефирна рокля, блейзер и голяма градска чанта или подчертават сексалпилните ви крака, ако сте заложили на къси панталонки или пола. Вижте нашата селекция от разкошни модели в различни цветове и разгледайте още много предложения от колекцията на GIDO в онлайн сайта на марката: obuvkigido.com.