Михаел Шумахер получава невероятен подарък от съпругата си

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Михаел Шумахер получава невероятен подарък от съпругата си

Михаел Шумахер получава невероятен подарък от съпругата си 5.00/5 (100.00%) 4 votes

Михаел Шумахер получи невероятен подарък от съпругата си Корина в семейното имение на брега на Женевското езеро

Легендата на „Формула 1″ Михаел Шумахер получава невероятен подарък от съпругата си Корина. Всеотдайната половинка на изпадналия в кома Шуми започва строеж на специално оборудван за нуждите на пилота медицински център в семейното им имение на брега на Женевското езеро.

Корина Шумахер ще отдели 10 млн. паунда, за да осигури цялата техника и екип от специалисти, който да се грижи за нуждите на пострадалия при падане по време на ски ваканция бивш пилот. Напълно оборудваният медицински пункт ще даде възможно най-добрите условия за рехабилитация на Михаел Шумахер, който обаче няма сериозни шансове да се оправи. Лекарите смятат, че Шуми никога повече няма да бъде пълноценен човек и дори да излезе от кома, като вероятно няма да може да ходи. Предполага се, че може да е загубил своите говор или зрение.

Михаел Шумахер получи невероятен подарък от съпругата си Корина – съпругата му започва да строи медицински център за него

Както Zasada.bg ви съобщи многократно, Михаел Шумахер изпадна в кома след ски падане на 29 декември, а оттогава все още не е дал сериозни признаци на подобрение, въпреки че размърдва устните си, а мускулите му реагират на лекарски „провокации“.

7-кратният световен шампион претърпя и 2 операции, въпреки че според различни информации от медии, е имало и 3-а такава, която е била скрита от обществото. Отречени бяха слуховете, че Шуми е загубил 1/4 от телесната си маса, като единствено е загубил от мускулната си такава, тъй като в състояние на кома единственият мускул, който му е необходим, е диафрагмата.

В Германия пък потвърждават сумата, която Zasada.bg ви спомена като наличност в банковите сметки на семейство Шумахер – около 500 000 паунда.

 

Засада.бг препоръчва и: