По-красива без грим: Камелия или Анелия?

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Очевидно тази сутрин поп-фолк певиците Камелия и Анелия са се събудили с една и съща идея.

В 11 часà и двете популярни дами публикуваха във Facebook профилите си пресни снимки, на които нямат никакъв грим и си личи, че току-що отварят очи. От фотосът на Анелия ясно се вижда, че певицата е още в леглото. Фотографията на Камс е в по-близък план, но също изглежда така, сякаш е направена в легнало положение.

На какво се дължи съвпадението, не можем да обясним. Но според нас и двете певици не изглеждат зле без макиаж. Как мислите вие? Феновете на Камелия са особено въодушевени – не спират да хвалят красотата ѝ в коментарите под качената снимка.

Kamelia (Official)/Facebook В момента на световно ниво тече кампания, в която известни и неизвестни жени се „самоснимат“ без грим в знак на подкрепата си спрямо борбата с рака. Сред последните участнички е Кресида Бонас – любимата на британския принц Хари. Ето как изглежда и нейната снимка:

Tumblr Тазсутрешната изява на нашенските фолк певици едва ли има нещо общо с въпросната кампания. Не са споменали такова нещо в коментарите към качените снимки. Вероятно целта им е просто да покажат на почитателите си колко са земни.

Ако искате да продължаваме да ви покаваме чуждите и родните звезди с грим и без грим, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!