Избраха Радина Кърджилова за момиче на „Армията”

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Избраха Радина Кърджилова за момиче на „Армията”

Актрисата жъне успехи с роля от спектакъла „Бандитска опера”

Колегите на Радина Кърджилова от Театър на Българската армия почти единодушно я избраха за най – добрата актриса, която в момента се подвизава на сцената и по кулоарите. Младата надежда бе отличена с награда „Максим 2014” заради блестящото си изпълнение, превъплъщавайки се в ролята на Поли от „Бандитска опера”.

Театрали поясниха, че с тези награди опитните актьори оценяват работата на по – младите си колеги и ги поощряват. Кърджилова прие своите грамота и медал издокарана с небрежни дънки и тениска. Тя отправи благодарности не само към останалите участници в пиесата, но и на третокурсниците по актьорско майсторство на Атанас Атанасов, които нарече свои приятели. Младежите имаха за задача да осигурят купона с музика и танци.

Радина Кърджилова през цялата вечер не се отлепи от своята колежка Стефка Янорова, която бе нейният главен претендент за спечелването на приза най – добра женска роля. Вместо това Стефка получи награда за актрисата с най – много роли, а самата награда представлява гипсирана чайка от театрални реквизит, която ще остане в съблекалнята й за две седмици.