Грахич пак скандализира! Обърна резбата?! Разменя страстни целувки с жене пред всички!

1
Добави коментар

Цветелина Грахич просто няма спирачки!

Босненското девойче не спира да компрометира с разни фотоси и щури действия. За тях,разбира се , не веднъж отнесе солени глоби от шефа си,но явно това не я научи да бъде малко по-сдържана,след като вече е известна личност.

Този път Грахич бе изловена да се натиска не с кой да е ,а именно с момиче. Двете мацки си разменяха страстни целувки по устните,които определено не бяха просто приятелски..

Напоследък в медийното пространство се въртя две версии за беквокалистката на Ку-Ку Бенд. Едната от тях гласи, че щурата Цвети е минала през половината си колеги.  Като в това

Advertisement:

Advertisement:

число влизат и музикантите от Ку-Ку Бенд, и половината оператори,а някъде се заговори,че е имала „вземане-даване” и със самия Слави Трифонов, който, ако трябва да бъдем честни, може да ѝ е баща.

Друга версия се пък се завъртя, че Грахич от край време играе за „другия отбор” и мъжете не я привличат по никакъв начин. Просто пускала по някой и друг слух за нея и поредния колега от музикантите ,за да прикрие наклонностите си и да измести медийното внимание върху това, вместо да се ровичкат в личното и пространство,което било осеяно с привлекателни момичета.

Съвсем наскоро ,пък, тръгна и слухът,че Годжи и Грахич

ще се женят,след като най-после са признали връзката си публично в САЩ. Именно там Годжи предложил пред цялата публика на Цветелина, ама уж на майтап. В последствие се оказа ,че най-добрият приятел на Слави ,всъщност не се е базикал и наистина иска Грахич за жена..

Общо взето не е ясно на кое точно трябва да вярваме. Факт е ,обаче, че откритието на Слави Трифонов хич не обича да стои мирна и да не предизвиква скандали около себе си. Или ще целуне някой пред всички, без да мисли за последиците ,или ще покаже поредния си татус на бюста.. Все с нещо скандализира ,което от край време се знае ,че дразни ужасно много шефът ѝ.