Алисия бременна от Ники? Певицата с коремче (СНИМКИ)

13
Добави коментар
drgerev
drgerev

Алисия бременна от Ники? Певицата с коремче (СНИМКИ)

Алисия бременна ли е, питаха се и фенове на последното й участие в Пловдив, където се появи с коремче

Алисия бременна?

Алисия бременна от Ники Михайлов. Този слух се завъртя последните дни в медийното пространство, след като звездната двойка на няколко пъти бе засичана пред столичен гинекологичен кабинет. Потвърждение на клюката са снимките от последното участие на Алисия, където Kliuki.net забеляза и съмнително коремче.

Припомняме, че фолк дивата и Ники Михайлов бяха разделени след последната му изневяра с Моника Валериева. Националният вратар обаче за пореден път си изпросил прошка от Алисия, но този път певицата поставила условие – бебе, писа HotArena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Изпълнителката казала на Ники, че ще му прости само ако скрепят връзката си с детенце. Михайлов пък и без това смятал, че вече му е време да става татко и двамата моментално започнали да работят по въпроса. И май – успешно!

Алисия бременна ли е, питаха се и фенове на последното й участие в Пловдив. Почитателите забелязаха коремче под широката туника, с която бе облечена певицата. А както знаем – Алисия винаги е била много слаба.

Прави впечатление, че от известно време фолк дивата се носи все с широки блузки, сякаш наистина се опита да прикрие бременно коремче.

При всички положения двойката скоро няма да потвърди подобна новина от суеверие. А според вас Алисия бременна ли е?

loading…

Клюки.нет препоръчва и: