Емилия за втори път №1

22
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Дуетната песен на Емилия и Ави Бенеди ‘Кой ще му каже’ затвърди позицията на лидер в седмичната поп-фолк класация на Меломан.бг.

Харесай страницата ни във Facebook

Парчето завоюва първото място за втори път в шестата седмица след дебюта си.

Втората позиция остава за хита “Моли се да не почна“ на Джена. За третото място се пребори дуетната песен на Даяна и Ramonos Kolytos “Счупи се“, която се изкачва с три позиции.

Анелия работи по нов проект, а дуетът й с Гъмзата “Феноменална“ застава на номер четири. Преслава реши да отложи дебюта на вече готовата си нова песен и клип заради успеха на “Кажи, здравей“, която в това издание на чарта е пета.

След близо три месеца участие от класацията излиза “Безсъние/Insomnia“ на Глория. За сметката на това новите песни тази седмица са три: Ани Хоанг – “Да го правим“, Димана – “Да й вдигна ли“ и Теодора “Грешно-спешно“.

Вчера дебютира новата песен на ДесиСлава “Мойто зайче“, за днес е насрочена премиерата на “Престъпно е“ – новото парче на Камелия. Освен това очакваме и новия албум на Азис, чийто пилотен сингъл вече е факт. Да видим дали доайените на фолка ще успеят да се преборят за влизане в Топ 20 на Меломан.бг в следващото му издание.

Пълното подреждане в класацията вижте ТУК.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It