Откриха находище на диаманти под Столипиново

3
Добави коментар
tefini.tefini
tefini.tefini

апр 1

Снабдени с иновативна техника роми откриха находище на диаманти под Столипиново. Новината беше сериозен шок за диамантената стокова борса.

По непотвърдени източници находището съдържа само висококачествени камъни с огромни размери и автентични надписи „Made in Bulgaria“. Общият обем, по предварителни данни, надминава 50 000 000 карата, като един карат се оценява на близо 30 долара.

Около половин час след съобщението за находката е забелязана необичайна активност в по-големите ромски гета из страната. Организирани са бригади от професионални „дигъри“, оборудвани с високо-технологични инсгрументи и приспособления, които в индианска нишка са се запътили към находището.

Кметът на Столипиново свика извънредно събрание на общинския съвет по този повод. За съжаление се оказа, че по-голямата част от общинските съветници няма да могат да присъстват поради лични, комични или други належащи проблеми. Тези, които се появиха, бяха помолени да оставят кирките си пред залата или охраната на общината, който също не бе открит на работното си място.

Полицията се е опитала да отцепи района на диамантеното находище, но се е наложило да отстъпи територия и да поиска подкрепление от националната гвардия, НАТО, китайската армия и Путин.

Волен Сидеров е забелязан начело на армия от атакисти въоръжени с огнехвъргачки и гранати да се насочва по локалното платно на магистрала „Тракия“ към гр. Пловдив. Приближени на депутата коментираха, че Сидеров имал гениален план да сложи ръка на диамантите и да се отърве от всички роми на едно, тоест с един удар – два заека.

По-сериозно подготвените аватюристи са заменили кирката с пневматични машини и пръчки динамит. Очаква се положението на място да се влоши с бесни темпове. Гражданска война тропа на портите. Въпросът е: „България или диамантите?“, а отговорът е повече от ясен.

Междувременно, честит 1-ви Април! (извиняваме се за правописните и граматически грешки, но не приехме статията много сериозно)