Армани 59 Бургас – Хидроизолации и топлоизолации, битумни керемиди и комини

1
Добави коментар
starton
starton

ICOPAL 3D Rolled Tiles Roofer

ICOPAL 3D Rolled Tiles Roofer – SBS – рулонна хидроизолация с изключителни качества. Рулонна хидроизолация е покритие за направа и ремонт на покриви, производство на Icopal Group. Уникално леко покритие за покриви, заместващо по перфектен начин керамични керемиди. Нашите рулонни хидроизолации се състоят от битумен слой с полиестерна армировка, която е покрита от модифициран битум с минерален пълнител. Горната страна на този слой е покрита с посипка и имитира керамични керемиди с 3D ефект, и около 8см снадка с фолио, долна страна –профилирана и предпазена с фолио.

Битумни керемиди

Битумни керемиди – Армани 59 препоръчва използването на този иновативен продукт, преназначен за направата на скатни покриви на сгради и съоръжения с повишени изисквания по всички климатични зони. Предлаганите в Бургас битумни керемиди са висококачествени и лесни за монтаж при ремонт на покриви.
Ако сте решили да използвате Битумни керемиди в Бургас, при изграждане или ремонт на покрив, то при нас ще получите консултации и инструкции за монтаж. Заповядайте в магазина за строителни материали АРМАНИ 59 в Бургас. Свържете се с нас, за да получите актуални цени на битумни керемиди. 

Рулонни хидроизолации

Армани 59 предлага рулонни хидроизолации от реномирани производители – Икопал, Бикрост, Линокром
Представените на нашия сайт рулонни хидроизолации са иновативен материал и технология за изграждане и ремонт на прокриви.
Използвайки технологията на газопламъчното полагане, вместо залепването с гореща битумна смес, се позволява да се намали броя на слоевете на водозащитния покрив, рязко да се обезопаси и опрости процеса на направа в сравнение с материали от окислен битум и съответно да се икономисат с това значителни средства.

Хидроизолации Бургас

В Бургас се въведоха на мерки за енергийна ефективност. Висококачествена хидроизолация и топлоизолация подобрява вътрешния микроклимат на една сграда. Основната загуба на енергия се дължи на стени, подове, покрив, врати и прозорци. В Армани 59 предлагаме висококачествени материали за хидроизолации на покриви – керамични керемиди, битумни керемиди, рулонни хидроизолации. Те намалят преноса на топлина през покрива и предпазват вътрешността на сградата от разрушително действия на валежите.
Хидроизолация на покрив се състои в поставяне на хидроизолационен материал между носещи греди и  колони, и поставяне на керемиди или рулонна хидроизолация върху този материал.

Топлоизолации Бургас

Важен етап от строителството на една къща е поставяне на топлоизолации. В магазина на Армани 59 предлагаме топлоизолация и топлоизолационни материали с високо качество, които намаляват консумацията на енергия за отопление. Прилагането на подходяща топлоизолация в процеса на строителство и ремонт прави сградата енергийно ефективна и защитена. Според вграждането, има външни и вътрешни топлоизолации. Препоръчваме още при проектирането на нови или при ремонта на стари сгради да се предвиди добра топлоизолация. При старите сгради е конструкцията се променя трудно. При добре планиран ремонт на сгради, поставянето на топлоизолация може да икономиса много енергия и средства.

Улуци и водосточни тръби

В нашия фирмен магазин за строителни материали в Бургас предлагаме улуци и водосточни тръби, всичко необходимо за цялостната система за покривно отводняване. Монтажът е лесен, бърз и надежден, дава красив и завършен вид на фасадата на сградата. Всеки скатен покрив се нуждае от улуци и водосточни тръби. Улуците събират дъждовната вода и чрез водосточна тръба тя се отвежда в двора или в канализацията. При нас ще получите професионална консултация за подходящите продукти за най-често използваните покривни покрития с керамични керемиди, или битумни керемиди и рулонно плоскости. Качествени материали за ремонт на покриви.