Плеймейтката Мартина Узунова с първа роля в киното :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Плеймейтката Мартина Узунова съвсем скоро ще се пробва като актриса.
Мартина е от София, живяла е 7 години в Москва, където е завършила „международни отношения“. Преди дни Мартина грабна титлата „Секс символ 2014”. Тя разкри пред журналисти, че съвсем скоро ще се снима във филм, но подробностите запази в тайна.
Името на Узунова нашумя около нейни изказвания по адрес на Мис Плеймейт Елена Кучкова, че същата предлага секс услуги срещу заплащане.
На въпрос дали са в конфликт с Кучкова, Мартина отговори , че не иска да взима страна и да задълбава конфликта около Мис Плеймейт.
„Някой се е възползвал от конкретни цитати, които съм използвала, относно нейни изказвания по време на подготовката за конкурса, а и за самия конкурс. Аз от нейната уста не съм чувала, но определени нейни изказвания биха могли да се тълкуват по този начин”, каза красавицата.
Мартина категорично отрече, че е любовница на Христо Сираков. „Нямам нищо общо с него. Познавам го от столичните заведения.”
Тя заяви, че не се притеснява от голотата си в клипа на Дезаро „Любовта е за силните” защото е свързана с естетика. С днешна дата сърцето на Мартина е свободно. Тя харесва силни мъже, които си държат на думата, а не парадират със състояние или визия.

02-04-2014 г. 11:59 ч. | прочетено: 429, коментари: 0 |