5 признака, че сте титан в леглото

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Рано или късно всеки човек прави секс и от това как се представя зависят бъдещите му отношения със съответния пол, с който се е съчетал. И понеже всички сме различни и си можем различно, понякога у нас се заражда мисълта „Абе, аз, аджеба, добър ли съм в леглото или не съм?“ Следните признаци, които трябва да следите по време на копулативния процес, ще ви помогнат да си отговорите на този сексзистенциален въпрос.

Thinkstock/Guliver

1. Когато тя е прекалено задоволена

Лесно е да разберете дали сте си свършили работата качествено – просто трябва да следите психомоторните реакции на партньорката. Ако след акта е разсеяна, некоординирана и въобще не знае къде се намира, това е ясен знак, че все още не е слязла от оргазмените облаци на 7-ото небе, където сте я пратили. Good boy!

Getty Images/Guliver

2. Когато дамата крещи толкова силно, че съседите стават неволни участници в любовната ви игра

При тази ситуация е важно да обърнете внимание на честотата, при която тя се получава – ако в повече от 90% от случаите сексуалната ви инвазия завършва с мощен писъчен оргазъм и много счупени стъкла,а съседите ви гневно напират да нахлуят у вас с вили и гребла, значи пак сте се правили добре!

sxc.hu

3. Когато сексодействате толкова добре и толкова дълго, че накрая осъзнавате, че отдавна сте пропуснали Великден

Вие сте истински машинист на парен локомотив и когато наберете скорост, нищо не е в състояние да ви отклони от задачата да овършеете релсите на вашата половинка! И когато най-накрая налягането избие със свистене от комина на вашия локомотив и парата се разсее, осъзнавате, че увлечени в шеги и закачки сте пропуснали да отпразнувате Великден и сте се спрели чак преди Гергьовден. В този случай най-сигурният признак, че сте се разгорещили, е, ако покрай вас пъплят пилета, случайно излюпени от яйцата, приготвени за боядисване.

sxc.hu

4. Когато приятелите ви се хвалят, че са накарали гаджетата си да изпитат 2 оргазма един след друг, а вие се чувствате объркани

Или сконфузният момент, в който осъзнавате, че притесненията относно последния път, когато успяхте да запишете само 7 последователни оргазма, са напълно неоснователни…

Уикипедия

5. Когато приятелката ви просто забрави да говори български

И така, след три часа усилен труд делото на живота ви е приключено и в отговор на нежния ви въпрос „как си?“ получавате само нечленоразделни звуци. Даа, вие сте истински майстор и го знаете!