Игра на сексапил с Натали Дормър

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Натали Дормър е една от най-вледеняващо сексапилните британски актриси. Едновременно с ледения си поглед обаче, привлекателната блондинка ни топи с горещото си тяло. Най-вероятно заради това, а и заради ролята ѝ в сериала „Игра на тронове“ екипът на GQ е успял да я прикотка и да я убеди да направи фотосесия за майското издание на списанието.

GQ

Ние се сдобихме с няколко прекрасни снимки от въпросната фотосесия, но по-важното е, че успяхме да добавим и едно специално видео. Когато снимат красиви жени, от GQ имат традиция да правят и клип, който озаглавяват „Как да се срещате с…“. Та във въпросното видео Натали Дормър разкрива някои подробности относно това в кой град вижда много готини мъже и с кой мъж би имала най-неприятната си среща.

GQ

В случай, че сте травмирани от новата ексцентрична прическа на Натали, бързаме да ви кажем, че по този начин ще изглежда в ролята на Кресида в двете части на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка“.

Личи си, че Натали си пада по игрички с тронове и гладуване. Ние сме съгласни да ни върже на трон и да ни храни само с това, което прецени. И да е гола… отплеснахме се. Гледайте видеото и въздишайте умерено. А ако искате още снимки, можете да разгледате фотосесията на Натали Дормър в Esquire.