Скандално! Камелия лъсна ГОЛА-ГОЛЕНИЧКА в клип! Вижте го!!!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Поп-фолк певицата Камелия, несъмнено е една от ветеранките в бранша, с много вечни хитове. Незнайно защо, обаче, Камито не бе снимала ново видео, от доста дълго време. Е, сега реши да го направи, но крайният резултат доста повече напомня на филм за възрастни, който се излъчва по платените канали, от колкото на музикален клип!

Камелия, която безспорно изглежда невероятно добре за своите 40 години, е заложила на старата и доказана схема за предизвикване на масов интерес, а именно – пълна липса

Advertisement:

Advertisement:

на дрехи! Изпълнителката се разхожда дибидюс почти през целият клип на песента си „Престъпно е”. Нещо с което, несъмнено, радва мъжката част от почитателите си, както и набира много нови такива. Освен това, Камелия, несъмнено, успя да събуди завистта на по-младите си колежки, демонстрирайки форми, за които те могат само да си мечтаят!

Тялото на Камелия е като на 20-годишно момиче и, явно, певицата го осъзнава много добре, защото смело го демонстрира в новото си видео. Естествено клипът се

радва на голяма популярност, но е спорно да се каже на какво се дължи тя – дали на самата песен или на голата Камелия. Наистина е похвално, че изпълнителката продължава да се поддържа и на 40 години, спазва хранителен режим и спортува активно. И все пак, като се има в предвид, че масовата аудитория на поп-фолк жанра е на възраст между 13 и 17 години, може би нямаше да е лошо Камелия да се позамисли какво послание изпраща с видеото си, с елементи от софт филмче за възрастни, на подрастващите си фенове!