Aнтицелулитна програма Кройтерхоф + подарък масажор | Afya.bg

13
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Антицелулитен серум + гел + душ-гел ексфолиант

За бърз старт на антицелулитната кампания започнете с aнтицелулитният серум. След привършване на опаковката, продължете с антицелулитен гел. Препоръчва се и 1-2 пъти седмично употребата на антицелулитния душ-гел ексфолиант, за почистване на порите и осигуряване на оптимални условия за действието на антицелулитния гел.

Антицелулитните продукти Кройтерхоф не съдържат парабени, минерални масла и изкуствени аромати.

*Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

 

Съставки:

Карнитин – най-популярният фет бърнър (вещество, което изгаря, топи мазнините). Локалното приложение на карнитин като съставка на козметичен продукт значително допринася за целенасоченото действие на карнитина в проблемните зони. С редовната му употреба се постига по-висока концентрация на карнитин в желаните места, процесите на разграждане на мазнините са много по-интензивни, а резултатите по-бързи и изразителни.

Кофеин – съвременната козметология го смята за най-ефикасния агент за редуциране на мастните депа. Силното му липолитично действие се допълва от изразения му дрениращ ефект – способността му да извлича водата от мастните клетки. Това също намалява техния обем и води до отслабване и стягане. И нещо повече – кофеинът загрява тъканите, което увеличава притока на кръв и в резултат допълнително стимулира разграждането на мазнините.

Екстракт от розмарин – притежава силно антиоксидантно действие, тонизира кожата и стимулира процесите на клетъчно обновление. Подобрява кръвообращението и ускорява липолитичните процеси, т.е. подпомага действието на карнитина и кофеина.

Есцин – извлича се от семената на дивия (конски) кестен и е често използван в състава на продукти за укрепване на вените и компенсиране на венозната недостатъчност. Една от важните причини за поява на целулит е лошото кръвообращение и задържането на лимфна течност. Със способността си да заздравява капилярите, да активизира кръвообращението и да дренира тъканите, есцинът е важно и ценно допълнение в една модерна антицелулитна формула.

Други: природният ултрахидратант алое вера, успокояващ и омекотяващ алантоин, лимонова трева с почистващо, подхранващо и ароматерапевтично действие, растителен лецитин, витамини.

Прочети още

4

от Гост, 29 Яну 2014

Комплексна антицелулитна програма Кройтерхоф + подарък масажор
Идеален продукт за всяка една жена

Прочети още