Николета Лозанова зловещо прецака Азис в Мадрид!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Николета Лозанова зловещо прецака Азис в Мадрид!

Николета Лозанова зловещо прецака Азис в Мадрид! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Николета Лозанова зловещо прецака Азис, докато Костинбродския славей се изтягяше в кревата си в Мадрид

Николета Лозанова прецака зловещо своя приятел Азис по време на пътуването им до Испания. Николета и нейната компания отскочиха до столицата Мадрид, където прекараха няколко дни, а черешката на тортата им бе „Ел Класико“. Ни Ло, която е фенка на Реал (М), изгледа загубата у дома от Барселона с 3:4, ала пък за утеха взе автограф от носителя на „Златната топка“ Кристиано Роналдо.

Николета Лозанова спретна гаден номер на Азис – снимка го как хърка и прати клипчето на приятелите им

Носителката на титлата „Мис Плеймейт“ обаче си спретна и купон на гърба на Азис. Съпругата на Валери Божинов изпързаляла много гадно Костинбродския славей, след като го снимала, докато спи. После пратила въпросното видео как Азис хърка на всичките им по-близки приятели. „Станах за смях“, признава Азис в „Удсещане за жена“ по ТВ7. Все пак Васко не се сърди на Николета, защото именно от нея научил как да се облича добре, да съчутава стиловете и марките. Решението му обаче да смени розовите ботуши с мъжкарска визия в тип „американски рапър“ си било само и единствено негово. Азис се определя като „мъжкия еквивалент на Николета Лозанова„, защото й подражавал в стайлинга, а двамата били „като сестрички“.

Фолк звездата призна и как е свалила доста от килограмите си. Не се е ограничавала с нищо в храната си, ала я приемала в по-малки количества

Засада.бг препоръчва и: