Бъдете най-добрата, с която някога е бил :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Всеки иска да има страхотни умения в леглото. От една страна, ако човек има сериозна връзка, той е напълно наясно с факта, че добрите взаимоотношения се градят до голяма степен на добрия секс. От друга страна, ако човек е необвързан, той си мечтае да очарова всеки следващ свой партньор, карайки го да помни завинаги тяхната първа нощ.
И не на последно място, когато някой ви направи комплимент, че много ви бива в леглото, това е много приятно. Макар да сме свикнали да чуваме хвалебствия главно за мъжките сексуални способности (много често от устата на същите тези мъже), дамите също имат нужда и искат да бъдат незабравими любовници. И така, как да бъдете най-добрата, с която той някога е бил? Сексоложката Анабел Найт дава своите съвети:

1. Страхотният секс започва извън спалнята.
Преди дори да се озовете в леглото, трябва да нагорещите нещата. Анабел го нарича „любовна игра за любовната игра“. Пишете си съобщения с мръснишки подтекст, изпратете му някоя закачливо-еротична снимка и го накарайте да разбере, че това, което го очаква, е нещо наистина страхотно.

2. Бъдете готови за експерименти.
Ако искате да бъдете жената, която трайно ще промени съзнанието на даден мъж, то трябва да бъдете готови да експериментирате в леглото. Не става въпрос да донесете (а всъщност защо не?) камшици, вериги и белезници. За начало може да опитате „играта на сетивата“ или казано с други думи – да завържете очите на своя партньор, за да може той да се съсредоточи само върху останалите свои сетива. Обикновено мъжете се наслаждават най-вече с очите си, затова даването на различна перспектива определено би го накарало да изтръпне от удоволствие. С кубче лед минете през всичките му ерогенни зони, като накрая завършете със страстна целувка.

3. Използвайте различни лубриканти.
Когато става въпрос за секс, влажното е за предпочитане. Използвайте различни лубриканти, за да придадете различно усещане всеки път – изберете гел със забавящ ефект или пък загряващ ефект, за да донагорещите нещата.

4. Не забравяйте и перинеума.
Кожата между тестисите и ануса е нервен супер център, който е изключително отзивчив на допир. Анабел Найт съветва жените да прилагат нежен натиск с пръст върху перинеума и да масажират нежно именно тази деликатна зона от мъжкото тяло. По този начин може да добавите интензивност към оргазма на мъжа, както и да увеличите неговата продължителност.

5. Установете зрителен контакт.
Гледайки някого в очите, това може да направи секса по-интимен, а изживяването по-интензивно. Особено, ако лицата на жената и мъжа са на сантиметри едно от друго. Вие не само трябва да поглеждате своя партньор от време на време – вие трябва да го гледате настоятелно и продължително, което допълнително ще нагорещи ситуацията между вас.

6. Поемете контрола.
Решителността и самоувереността са страхотни трикове, с които може да дадете на един мъж нощ, която никога няма да забрави. Ето защо в някои моменти е важно да поемате контрола в свои ръце. Разбира се, оставете и на партньора си да се почувства мъж, но му покажете, че сте жена, която знае какво и как ѝ харесва.

04-04-2014 г. 15:29 ч. | прочетено: 295, коментари: 0 |