Майски празници и Екскурзия до Анкара – Кападокия – Истанбул – Одрин! Транспорт, 4 нощувки със закуски на блок маса, екскурзии!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Едно от най-забавните пътувания, разглеждане на забележително, много емоция, летене с балон иоще други приятни изненади през красивите Майски празници!

Майски празници и Екскурзия до Анкара – Кападокия – Истанбул – Одрин! 

4 нощувки със закуски на блок маса, екскурзии!  

Кападокия – странат на дивите коне 

Анкара – Кападокия – Истанбул – Одрин

Дати: 01.05.2014 – 05.05.2014

Първи ден: Отпътуване от София в 05.00часа от паркинга на стадион Васил Левски.07.00часа от ОМВ бензиностанцията до хотел Санк Петербург. Вечерта пристигане в Анкара. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Втори ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на Анкара- столица на Турция. Посещение на мавзолея на Ататюрк, по желание посещение на крепостта и др. Отпътуване за Кападокия. По път посещение на един от големите солени езера в Турция Тюз гьол. Вечерта пристигане в Кападокия. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Трети ден: Закуска. По желание панорамна обиколка на града с фото пауза в долината на дивите коне. По желание посещение на скалните църкви.  Посещениена градчето Аванос – известно с грънчарството и производството на вино. Посещение на подземния  град  Каймаклъ.  Завръщане вхотела. Вечеря. По желание посещение на заведение с национална фолклорна програма и танца на дервишите. Нощувка.

Четвърти ден. Рано сутринта възможност на организиране на полет с балон над цяла Кападокия. Закуска.  Отпътуване за Истанбул. Вечерта пристигане в Истанбул. Настаняване в хотела. Нощувка.

Петии ден: Закуска.Посещение на най-високата сграда на Истанбул – Сапфир. По желание разходка скорабче по Босфора. Посещение на Мол Форум и аквариума Тюркуазоо. Отпътуване за Одрин с кратък престой в града. Отпътуване за България. 

ЦЕНА НА ЧОВЕК, НАСТАНЕН В ДВОЙНА СТАЯ- 295 лв.

Цената включва:

Транспорт с автобус, лицензиран за международни превози1 нощувка в Анкара в хотел 2/3*със закуска2 нощувки в Кападокия в хотел 3*със закуска1 нощувка в Истанбул в хотел 2/3*със закускаПосещение на голямото езеро ТузгьолПредставител от Дениз Травел по време на цялото пътуванеЕкскурзоводско обслужване.

Условия
Анкара – Кападокия – Истанбул – Одрин

Дати: 01.05.2014 – 05.05.2014

Заплаща се капаро 29 лв. в сайта www.Kolektivni.bg   Останалата част от сумата се доплаща на място в агенция Дениз травел или по банков път. 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Медицинска застраховка- 4лв.- Доплащане за единична стая- 100 лв.- Посещение на ресторант с традиционна турска програма и танцът на дервишите- 25евро-Разходка с кораб по Босфора- 17евро-Входните такси на посещаваните обекти- екскурзия Каймаклъ – 10 евро + 15 турски лири входна такса- Разходи от личен характер- Вечеря в Анкара- 12 евро- Вечеря в Кападокия- 12 евро- Панорамна обиколка на Анкара-10 евро- Панорамна обиколка на Кападокия-10евро- Посещение на Сапфир-22евро

ЗАБЕЛЕЖКА: Резервирането и заплащането наекскурзиите и вечерите става при записване.

Намаление може да ползвате само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.