Премиера: Tube & Berger, Juliet Sikora – Come On Now (Set It Off)

9
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Езотеричният хаус тим Tube & Berger се обедини заедно с Juliet Sikora по повод новото парче ‘Come On Now (Set It Off)’, който ще бъде издаден май месец като част от текущото възраждане на FFRR.

Харесай страницата ни във Facebook

Песента първоначално е била пусната през лейбъла на триото Kittball Records и впоследствие е получила радио подкрепата на Pete Tong, Annie Mac и Danny Howard.

Вдъхновени от електро-фънк класиката на Strafe от 1984 със същото име, която е издадена от Jus Born Records, Tube & Berger и Juliet Sikora дават нов живот на стила на оригинала, за да създадат дийп продукт, който включва ретро синтове, иновативни техно елементи и оригинално звучаща китара, която рефлектира на техните ранни корени в пънк музиката.

Tube & Berger – Arndt Roerig и Marko Vidovic – се откриват един друг докато свирят в пънк банда, когато вълната от хаус и техно музиката от 90-те удря техния дом. Водени от предизвикателството да дадат на електронната музика органичен характер, който повтаря многократно живата енергия в бекграунда, те правят своя дебют през 2004, когато “Straight Ahead“ с Chrissie Hynde се изкачва директно на върха на радио класацията US Billboard Dance.

По онова време заваляват предложения от музикални компании по света, които искат да подпишат с Tube & Berger, но дуото са решили сами да начертаят пътя си.

Искайки да притежават свободата, с която да определят собственото си пътуване и да не се прекланят пред диктатурата на голям лейбъл или да бъдат измамени от мениджъри, ламтящи за пари, двамата създават своя собствен лейбъл Kittball Records с тяхната приятелка Juliet Sikora.

Kittball става веднага успешен и скоро се нарежда сред най-добрите техно и дийп хаус лейбъли.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It