Как да разбереш дали наистина те обича

1
Добави коментар
milk1
milk1

Любовта не е шега работа. Но ние жените имаме навика да витаем из облаците и да кроим планове за бъдещето с мъжа до нас без да сме напълно сигурни, че ни обича. Сцените на ревност, преследването и рушкането из телефона и компютъра са специалитет на неуравновесените мацки. Ти трябва да се държиш на положение и да не показваш слабост, за да не бъде разкрит пъкления ти план. Ето как можеш да разбереш обича ли те, или не те обича без да се налага да късаш листа от маргаритки.

1. КосмИ – Стига да можеш самата ти да се изтърпиш с вълнено покритие без да си се навлякла с пуловери можеш да пуснеш растителността по себе си на воля за около месец. Не си почиствай краката и остави храсталака в гащите да избуи. Ако те зареже значи не те е обичал!

2. Нацапай гащите и му ги дай за пране – Не е необходимо да ядеш боб. Достатъчно е с малко сенки да боядисаш 2-3 чифта бикини. След което му ги подаваш с легенче и малко препарат за пране с молбата да ти свърши малката услуга, защото си адски заета. Редно е да прояви разбиране и да го направи. Все пак няма винаги да те вижда в перфектен външен вид и навярно ще се случи да разхлабиш чревцата заради някой друг вирус.

3. Избухване – Остави истерията настрана. Направи няколко неприлични прояви. Например оригване, подпръцкване или псувни като на каруцар, гледащ на живо мача Левски-ЦСКА. Милото трябва да те харесва във всичките ти емоционални и физически аспекти. Иначе каква любов ще е това неговото?!

4. Препиване – Не си отрязвай главата като казак. Сутринта ще страдаш и ще се разкайваш. Пийни 3-4 по-сладки и тежки коктейла и му се докарай на твоя. Може и малко артистични прояви да вкараш. Поискай с*кс и интимност. Ако издържи на миризмата на джибри, която излъчваш значи той е „The One“!

5. Арома терапия – само че с кофти есенции. Пръцни под юргана, хапни малко повечеко чесънче за вечеря и не се къпи през уикенда. В случай, че синусите му са чувствителни, но въпреки това не ти направи забележка ще знаеш, че си срещнала най-прекрасния мъж на света и не бива да го изпускаш. След това обаче непременно се върни към предишните си хигиенни навици, защото той може да не те зареже, но приятелите и колегите ти ще го направят.

Снимка: www.paulchappell.com Автор: Dani

Как да разбереш дали наистина те обичаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)