Михаил Парасков готви „Лясковец 2“ във Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Врачанският бизнесмен Михаил Парасков – Джагата готви екшън, подобен на този, който се случи в Лясковец, научи tribali.info. В редакцията пристигна копие от жалба на собственика на фирма за разпространение на вестници, в която е описан системният тормоз върху него от разследващия полицай Ивайло Стангачев. Освен до информационна агенция „Трибали“, тя е изпратена и до директора на полицията във Враца, главния прокурор, ДАНС и други.
В жалбата си Мишо Парасков твърди, че Стангачев манипулира свидетели, които трябвало да дадат показания, че той е ръководител на група за разпространение на наркотици. Заради подозренията, че Джагата е тартор на престъпна група, той бе арестуван на 13 юли 2012 г. и лежа в ареста повече от година, след което бе освободен. Още по време на престоя си вътре Парасков подал жалба срещу методите на работа на Стангачев и той е бил отстранен от случая. Джагата обаче твърди, че въпреки това разследващият полицай продължава да притиска хора да свидетелстват срещу него със скалъпени показания. Заради това врачанският бизнесмен е пуснал настоящата жалба, в която пише, че ако държавата не го защити от Стангачев, то той ще вземе в свои ръце защитата си, като тя не изключва и крайни мерки срещу полицая.
Чрез информационна агенция „Трибали“ Михаил Парасков призовава компетентните органи да спрат издевателствата на Ивайло Стангачев срещу него, в противен случай е готов на екшън, подобен на този в Лясковец, при който бе убит полицай, а трима негови колеги бяха тежко ранени.

07-04-2014 г. 09:45 ч. | прочетено: 4328, коментари: 30 |