„ШОУ“ спипа певец травестит да проституира!

12
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Новоизгрялата звезда на попфолк хоризонта – травеститът Виктор Парашкевов с артистичния псевдоним Никол БарБи, който в интервю за „ШОУ“ хвърли бомбата, че е пръснал 15 000 лева по пластични хирурзи, за да му докарат женска визия, има особено интересна, укривана до днес, биография, установи наше разследване.

Миналата седмица амбицираният да се превърне в българската Дана Интернешънъл Виктор разкри интересни и пикантни подробности за това как един мъж с няколко кубика силикон, лазерна епилация и чужда коса почти минава за натурална мадама. Транссексуалният Парашкевов, който предпочита да го наричат БарБи, обаче спестява най-големите потайности и интересни факти от своето минало. А именно, че новоизлюпената чалгарка е била, а освен това и продължава да бъде,

жрица на платената нестандартна любов

разкри ексклузивно вестникът на народа. Единствено репортер на „ШОУ“ се натъкна на любопитните и не особено бляскави детайли, свързани с това как той/тя си вади хляба и парите, които налива в родната пластична индустрия.

Предизвикателни снимки на напудрената и прецизно гримирана БарБи греят в един от най-известните интернет сайтове за компаньонки в България. „Уникален транс-промо (Барби транс); силиконова блондинка предлага яко парти на платежоспособни господа“, гласи обявата на новото попфолк чудо.

Всъщност тези съобщения, приканващи любителите на нестандартни платени ласки, не са първите свидетелства за това, че Никол върти платена любов. Още през 2010 година Виктор Парашкевов се е изявявал като „нощна пеперуда“, чиито крилца бяха подрязани при спец акция на варненската полиция, научи „ШОУ“. Никол БарБи, заедно с още една транссексуална дива, е сред 5-те жрици на любовта, които попаднали в мрежите на цивилните ченгета. Всички професионалистки били забърсани в района на катедралата и автогарата във Варна. Районният съд подрязал крилцата и на петте „пеперуди“, като ги признал за виновни в

„безделничене и придобиване на доходи по аморален начин“

или иначе казано – в проституция. Виктор и „колежката“ му Асен Михайлов отнесли най-солидни глоби – от по 1300 лв. и 1400 лв. 28-годишният тогава гастрольор от София, изявяващ се днес като топ чалгарка, се признал за виновен, но също така показал и доста освободено поведение пред съда. „Това, за което се признах за виновен, не е приоритетната ми дейност. Аз съм първа подгласничка на Мис Травестит през 2008 г. Артистична натура съм и моето амплоа е сцената. Занимавам се с творческа дейност и стремежът ми е – мъжко тяло с женска душа”. С този лозунг събрал очите на съдиите Виктор тогава и за пръв път обявил на всеослушание артистичния си псевдоним – Никол. Пред магистратите тогава той разказал, че е завършил средно специално образование, работил е на държавна работа, но не можел да си намери нормално препитание. „Кандидатствах за сервитьор, но фейсът, който поддържам, не се вписва в представите на другите”, казало още момчето с двойно чувство, разкриха наши източници.

Очевидно редицата предупредителни протоколи на ченгета, засичали го немалко пъти с разголени бедра по булеварда, както и последвалото осъждане, не изиграли съществена роля в „превъзпитаването“ на Парашкевов, тъй като освен гримьорка, коафьорка, попфолк дива и напъпляща шоузвезда, БарБи Никол продължава да предоставя платени ласки. В това се увери репортер на „ШОУ“, който набра посочения в обявите телефон и се представи за потенциален клиент. „Да, свободна съм, разбира се, тепърва започвам да работя. Цяла нощ съм на линия, до сутринта!“, бе реакцията на БарБи Никол и веднага побърза да посочи цените на предоставяните от нея платени сексуални услуги.

„300 лева на час – еротичен масаж, френска любов и секс

Снимките в обявата са актуални. Вчера бях на парти и си ги направих“, нарежда транссексуалната компаньонка и бързо разяснява, че за повече часове има бонус – ако я наемеш за 5 часа, плащаш само 4, или иначе казано – „удоволствието“ ще струва 1200 лева. БарБи се отваря на разговор и охотно отговаря на въпросите на „клиента“ под прикритие, като обяснява, че има такива, които искат да е пасивна, други – активна, трети пък – да се забавляват в поза „69“. „По желание на клиента – който както го предпочита!

Мултифункционална съм!“, заключава със сериозна доза самочувствие VIP-компаньонката и разкрива, че има солиден опит зад гърба си, не само у нас, а и в чужбина. Предлагала сексуалните си услуги и в Германия, където била на два пъти и откъдето наскоро се завърнала от „секс гурбет“. „Идвам и тук, иначе клиентите в София се сърдят. Аз имам навика да ходя и във Варна да работя, и като се застоя, ми се обаждат постоянните ми клиенти и ми викат: „Айде, маце, прибирай се! Стига само варненци са ти се радвали“, казва през смях новоизлюпената попфолк дива. БарБи демонстрира високо мнение за себе си и казва, че със сигурност има повече клиенти от свои колежки с всички женски атрибути. „Като цяло съм по-предпочитана от много жени! При това, не само визуално, ами и заради това, че с мен човек има какво да си каже. Все пак, един мъж по-лесно може да сподели на друг мъж и да бъде разбран. Просто ми се получават нещата…“.

Усещайки прекомерното любопитство на мнимия клиент при въпроса „Как се усеща в тази кожа?“, Никол отсича: „Аз мисля, че този разговор приключи!“.

Последва сваляне на маските

и признание, че всъщност разговаря с журналист, на което транссексуалната дама примирено признава: „Усетих…“. С открити карти разговорът преминава в режим на дълбока откровеност от страна на интересната личност Никол БарБи. Тя признава, че тази й дейност никак не й е по сърце, но е притисната от обстоятелствата у нас, при които един транссексуален трудно вирее в обществото.

„Питали ли сте се как така, аджеба, един транссексуален намира средства да поддържа женска визия? Да не би да си мислите, че някой така отива при него и казва: „Ей, много си сладка, ето ти ги тези 4-5 хиляди лева да си покриеш разходите“. За жалост, засега в България на хората като нас не се дава възможност да покажат някакви други качества. Принудена съм да го правя, защото няма какво друго! О’кей, аз ходя, танцувам и вадя някакви хонорарчета, с които си покривам известна част от сметките. Но нали се сещате, че в тези шоупрограми се плащат по 30, 50, 80 лева. А нямаш всяка вечер участие, ами през седмица-две, в месеца веднъж…“, обяснява мотивите си за „второ работно място” БарБи. И разяснява, че няма начин „една транссексуална, травестит или крос дресер да започнат нормална работа“. „Не искам да съм като всички останали, да бъда спрягана за проститутка, но няма как да работя като банкова чиновничка, например, или пък да продавам в бакалия, защото първият скинар, който дойде да си купи сирене, ще ме размаже от бой. Да не говорим, че на мен самата няма да ми е приятно малките деца да тичат при майките си и да им казват:

„Мамо, мамо, на тази какичка й е пораснала брадата!“

Съвсем отделно е това, че никой не пита тоя травестит с какви пари си е купил перуката. Айде, аз съм с екстеншъни, които обаче също са една камара пари. Истината е, че тоя стандарт на живот няма как да го докараш другояче – или трябва да продаваш наркотици, или да се плющиш за пари, или нещо такова“, размишлява БарБи.

Тя е благодарна, че за разлика от други свои колежки, не е била обект на агресивно отношение от страна на клиенти, или пък да е яла някъде пердах. И споделя, че подбира внимателно мераклиите за нестандартен секс, като сред тях имало и доста платежоспособни и щедри. „Имала съм случаи чичо да ме вика на парти, да ме кара само да му изпея 20 пъти „Шампанско и сълзи“ – ей, ти бакшиш от 500 лева, честито, и си заминавам!“. Но споделя, че не са редки случаите, в които, докато участва в шоупрограми, всякакви чичковци я щипят по задника и се налага „да му търпи бруталщините, защото има в джоба си 20 лева и ще й ги даде бакшиш“. „Имало е и грубияни, които са искали да ми дадат 200 лева за нещо по-хард, но такива ги разкарвам. Казвам им: „На, вземи ги дай на жена си да ти плати парното!“ – и толкова! На такива не им лазя в краката, не им ща парите, защото са отвратеняци…

Може да съм всякаква, но не съм подметка

Правя компромис със себе си, но не стигам до крайности. Мога да живея и с 10 лева“, споделя мултифункционалната Никол. И категорично казва, че това, което върши, не е най-срамното, защото не краде, не бие пенсионерки да им взима портмонетата или да стои и нищо да не прави. „Не парадирам с това, което правя, но не се и крия. Защото по-добре ли е да бъдем като някои певачки – да се правим на застреляни, че ходим в Холандия да работим като сервитьорки, че гледаме болни хора в Австрия или че мием чинии в Германия?!…“. Никол не смята за срамно това, което върши, и дори не се определя като проститутка, а по-скоро като флиртаджийка. „Да, вземам пари, но за да си помогна! Един вид: виж как се раздавам в леглото, как се старая за теб, изпълнявам всичко – помагай ми и ти! Но не приемам това като клиентела, а като бройчици. Всъщност,

аз съм скъпата играчка за мъжете, които обичат да си угаждат!

Но не искам да се парадира с това всеки да обръща внимание и да се интересува за колко си лягам, за какви пари го лапам и т.н.“, откровеничи още БарБи и с известна доза яд към себе си доверява, че по принцип си била изпипала нещата „по много красив начин“, само дето „забравила да разкара обявите“. И споделя, че има гадже, на което никак не му било приятно от предлагането й на секс услуги. „Истината е, че правя това, само когато съм в супер безизходица. Има месеци наред, в които не приемам грам оферта – просто не ми се налага. Все пак аз се занимавам и със съвсем други неща – ето, имам поне 30 абитуриентки, които чакат да ги гримирам и се доверяват на моя усет“, разкрива артистичната Никол. Тя отдава своите творчески способности на нестандартната си същност, която определя като „женска душа в мъжко тяло“. „Аз съм „шимейл“ – жена с пишка!“, заявява гордо Виктор Парашкевов или понастоящем Никол БарБи, като се надява този лозунг да й проправи пътя в шоубизнеса и да я направи новата транссексуална сензация.

Орлин ФИЛИПОВСКИ