Кубрат Пулев накара България още повече да се гордее!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Кубрат Пулев накара България още повече да се гордее! 5.00/5 (100.00%) 3 votes

След убедителната победа над Ивица Перкович в Рощок, Кубрат Пулев – Кобрата каза думи, от които всеки българин може да настръхне!

След убедителната си победа над хърватина Ивица Перкович в Рощок, за която Zasada.bg ви писа подробно, Кубрат Пулев – Кобрата каза думи, от които всеки българин може да настръхне. Непобеденият на професионалния ринг 32-годишен софиянец ни накара да се почувстваме за пореден път патриоти, като заяви, че радостта и увереността, която му оказва нашия народ, дават смисъл на победите му, а не шанса да печели 7-цифрени суми и пояси.

Кубрат Пулев: Гордея се, че съм българин, дано успехите ми да повдигнат самочувствието на нацията

Кобрата за пореден път изтъкна, че за него е гордост да се нарече българин, като бил такъв по душа, а не само по кръв. Този факт нямало как да се промени. Кубрат виждал, че народът ни е леко подтиснат, ала победите на ринга вдъхвали на хората сили и кураж, давали необходимото самочувствие да се гордеем като нация.

За пореден път Пулев отхвърли възможността да приеме немско гражданство „за някой и друг милион“, тъй като не би заменил радостта и гордостта си за нищо на света. Както Zasada.bg ви писа, Кубрат Пулев не един и ва пъти е подчертавал, че се гордее от факта, че е българин по произход и това му давало сили да продължава победната си серия.

След победата над Перкович в предвидения 8-рундов мач, но дошла още след сачо 3 части, Пулев вече има 20 успеха от 20 срещи в свръхтежката категория, като половината от тях са с нокаут. Голямата цел на най-добрия ни боксьор си остава мач срещу Владимир Кличко, който всички очакваха да се състои в първата половина на 2014, но все се отлага във времето.