Сватба в ментови нюанси » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Изключително актуална тенденция е да подчините сватбеното си тържество, на избрана от вас красива тоналност, която ще придаде много настроение и индивидуален стил на този специален ден.

Вече ви дадохме идеи как да подготвите сватба в цвета на 2014 година – Radiant orchid („Сияйна орхидея“), който е вдъхновен от розово-лилавата гама, а днес сме подбрали страхотни идеи в още една прекрасна палитра, наситена с модерните ментови нюанси.

Бледата резеда е много подходяща за сватба през пролетта, защото носи усещане за свежест, но също така – хармония и спокойствие. Дори да не разполагате с много средства, никак не е трудно да наситите сватбения си ден с емоции, придавайки му характер чрез малки, но кокетни детайли в нежно зелено.

За да постигнете този ефект, може да заложите на различни ефектни трикове. Във визията на булката този цвят може да присъства при обувките, чантата или бижутата. Разбира се, рокля в деликатен ментов оттенък, също е чудесно решение, ако не искате да се омъжите в класическото бяло.

Нюансът е много подходящ и за тоалетите на шаферките, а при младоженеца изберете кърпичка за ревера на сакото в бледата резида или вратовръзка в тази гама.

Цветните акценти могат да се „обадят“ при подаръците за гостите, поканите и табелките на масата, декорациите из сватбената зала или ресторант. Тортите в ментов цвят също са нежни и красиви.

Друго предимство на тази колоритна тема е изработването на букета, защото подборът на правилната зеленина веднага ще приобщи и цветята към цялостното настроение. За целта подходящи са суколентните растения и друга зеленина, чиито пастелни тонове, чудесно ще кореспондират с визията ви.

Автор: Делица Цонева