Куката изхвърлен от продуцентите на “Под прикритие“! Мартин е следващият!

3
Добави коментар
br1
br1

Мариан Вълев не е напуснал „Под прикритие” по собствено желание!

Отстраняването му от актьорския състав е било по желание на продуцентите на кримката Севда Шишманова и Димитър Митовски, които в последния момент променили така сериала, че героят му Куката да бъде пратен завинаги зад кадър, пише pik.bg.

За това и до момента нищо в сюжета не подсказвало какво ще се случи с гангстера. Решението било взето заради тоталния провал на Вълев като сценарист в изминалия сезон и тъй като той не се съгласил да е просто актьор и да няма думата относно развитието на историята, се наложило да се раздели с екипа.

„Мариан нямаше как да търпи да е безгласна буква, защото си знае мястото и че е истинска звезда. Затова след като му казаха, че няма вече да е сценарист, а трябва само да изпълнява заповеди, се обиди и развали отношенията си с шефовете. Те пък въобще не смятат, че отстраняването му е загуба и не позволиха да ги изнудва. Промениха сценария, за да махнат героя му”, обясняват от екипа на хитовата кримка на БНТ, която ще има пети сезон догодина.

*Ивайло и Мариан в сцена от сериала

Убийството на Явор Бахаров също не било предвидено до последно, но младият актьор сам изявил желание да приключи участието си. Причината била, че искал да се развива в театъра, а заради сериала нямал време за това.

*Явор Бахаров в сцена от сериала

Друга рокада обаче щяла да бъде още по-шокираща според подчинените на Митовски и това е обсъжданото от него и Шишманова премахване на Ивайло Захариев!

Ченгето Мартин до миналия сезон бе централен герой, но не успя да се справи с ролята си и след всеки епизод публиката избухваше от недоволство заради слабата му актьорска игра. Това продължи и в последните серии и за това продуцентите вкарали интригата с новото ченге под прикритие, изпълнявано от Бойко Кръстанов, като така си оставят вратички във всеки момент да заменят Мартин с Ерол като основен герой и Захариев също да отиде в историята.

За разлика от него Бойко Кръстанов няма никакви слабости в играта и се харесва много на зрителите.

*Бойко Кръстанов в сцена от сериала