Уред за френски обърнат кок само за 3 лв !!!

1
Добави коментар

4/8/2014

0 Comments

 

Classic French Twist

Артикул: Уред за френски обърнат кок Цена за 1 бройка 3 лв

Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: трите ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт Експрес във вашият град), Телефон за контакти-важен е, имейл, код на артикула, вид на артикула, посочената цена и бройката. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 или на скайп asa.fashion

Предстои ви да ходите на официално събитие , ако искате да спестите пари, направете косата си сами. Всичко, от което се нуждаете е малко практика и магическият уред за френски обърнат кок . Знаете, че една от най-добрите прически, която винаги присъства на официални събития е френският обърнат кок , тази прическа никога не излиза от мода . Този кок е класически, елегантен и изглежда перфектно с всяка рокля която бихте облекли, за това смело заложете на него.

Как да започнете да правите вашата прическа-обърнат френски кок ? Разбира се, най-добре е да се направи пробен опит преди събитието . Това ще ви помогне да се запознаете със стъпките. Не се притеснявайте, това е много лесна прическа. Първото нещо което трябва да направите, е да срешите цялата си коса назад като за прическа конска опашка . След което съберете косата си и я задръжте 3 инча от краищата . Направете едно завъртане по часовниковата стрелка на косъма , като същевременно поддържате краищата на косата в горната позиция, след което сложете върха на косата в отвора на уреда за френски обърнат кок и продължете да навивате косата заедно с него. Хубаво е да използвате преди усукването някакъв фиксатор за блясък , за да прибере той хвърчащите коси и ги приглади. Усукването ви трябва да бъде здраво и сигурно . След като сте готови с усукването , сгънете краищата на уреда, подпъхнете го под косата и го захванете с фуркети или фиби. Използвайте лак за коса, за довършите прическата. Както виждате, метода е лесен, всичко се свежда до практикуване и изпълнение.

С уреда можете да направите и прическа-класически кок!!!