Фолк певицата Рени пропява на иврит

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Фолк звездата Рени се завръща на клубната сцена у нас след дълго отсъствие. Певицата живее от две години в столицата на Израел – Тел Авив заедно със семейството си и рядко се прибира в България.

Харесай страницата ни във Facebook

Тази сряда – на 9 април изпълнителката на хита “Влюбих се опасно“, ще наруши “мълчанието“ и ще зарадва почитателите на поп-фолка, като ще бъде първия специален гост на поредица от партита по случай 20-годишнината на емблематичния столичен фолк клуб “Биад“.

Въпреки че тематиката на купона ще е ретро фолк, Рени ще включи в репертоара си някои от най-новите си песни. Специален комплимент към родната публика е и популярна песен на иврит, която изпълнителката е научила перфектно и ще пресъздаде на живо на родната сцена.

“Вече имам в репертоара си няколко песни на иврит, но в България хората знаят само една от тях, която е стара еврейска песен и е популярна в изпълнението на Ищар – „Хорачт хайкалиптос“. Именно с нея възнамерявам да зарадвам почитателите си“, разкри част от плановете си за изявата Рени.

Естествено изпълнителката ще представи и емблематичните си хитове като „Като птица съм свободна“, „Влюбих се опасно“, „Искам те“, „Ранена“, песни от последния й албум „Нека няма край“ – „И нея купил си с пари“, „Магия“ и „Бях на ръба“.

“Най-новата ми песен, която излезе с видеоклип се казва „Мъжете също плачат“ и я подготвих с композитора Милен Македонски за „Евровизия“, но както знаете България се отказа от този форум. Но на участия като в “Биад“ не пея балади, там залагам единствено на хитови бързи парчета. Ако публиката пожелае ще изпълня и нея“, допълни за предстоящата си изява певицата.

Изпълнителката сподели, че не се прибира често в България, а този път идва специално заради ангажимента си.

“Ще остана само за два дни. Освен лайва ми съм организирала и срещи с приятели, ще гостувам също и в телевизионно шоу“, разкрива плановете си за краткия престой у нас звездата.

Рени допълни, че ако успее ще се види и с композитори по повод нови проекти. “Не съм спирала да работя, макар и да не живея в България вече две години. Това не ми пречи да действам по нови песни и клипове. Иначе за по-дълго ще се прибера със семейството си през лятото, когато е лятната ваканция на децата“, разказа още Рени.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)