Хранителни добавки » MusclePharm » Отслабване » Течен L-карнитин » MP Carnitine Core

19
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Карнитин Коре на Маскъл Фарм е Смес от 4 форми на Л-карнитин и добавени малинови кетони

L-Carnitine Core безспорно е един от най-добрите л карнитини на пазара на хранителни добавки.Той не само ще допринесе за изгаряне на мазнини, а и ще даде енергия, когато имате нужда от нея най-много.

* С повишен метаболизъм, може да изгорите повече мазнини, използвайки мазнините за енергия и повишаване на резултатите във фитнес залата.

Прочети още :

 

✔Какво е основното действие на л-карнитин?

✔Меню за изчистване на подкожни мазнини

✔Течен L-карнитин

✔Ацетил-л-карнитин (ALC)

 

Фитнес и Здраве

* Добавена малинови кетони подкрепят тласък на енергия, 

* В допълнение комбиниране на съставки като L-карнитин и малинови кетони работят синергично от гледна точка на управлението на теглото, и може да помогне за насърчаване на липолизата – конвертиране на натрупаните мазнини в мастните киселини и окисление на мазнини и изгарянето на тези мастни киселини

Съдържание в 1 доза (15 мл) MP Carnitine Core:

 

 

 

Формула предназначена за отслабване:

Помага на тялото да изгори мазнините

Увеличава метаболизма

Контролира апетита

Детоксикира и пречиства организма

Помага за подобряване на имунната система на тялото

Помага Ви да свалите килограми, като ви дава повече енергия

Подобрява кръвообращението

 

Какво представляват RASPBERRY KETONES и какво ги отличава от останалите добавки за редукция на теглото

 

► Малиновите кетони,регулират и стимулират секрецията на Адипонектин – естествен хормон, регулиращ множество метаболитни процеси в организма, включително нивата на глюкоза и разграждането на мастните киселини.

 

 

Малина кетони ( малинови кетони) това са ароматни съединения, които се намират в червената малина и благодарение на тях малината ухае така силно. Единият от принципите на действие на тези съединения, е активиране на хормона на чувствителната липаза( хормонът, който натрупва мазнините в мастните клетки), който след активизиране, преобразува мазнините в енергия.

Установено е, че Малина кетони ( малинови кетони) повишават нивото на норадреналина ( хормонът, който увеливава скоростта на метаболизма и изгарянето на мазнините). Данните от повечето изследвания с малина кетони ( малинови кетони) сочат, че приемайки тази добавка, хората са изгарят повече мазнини, отколкото са приели.

Единият от хормоните причинител на затлъстяване е адипонектинът, който се произвежда в мастната тъкан и влияе върху развитието на натрупването на мазнини. Хора страдащи от наднормено тегло, имат ниски нива на адипонектин. В случаите, когато се понижава телесното тегло концентрацията на адипонектин се повишава.

Малина кетони ( малинови кетони) с помощта на адипонектина ще съобщи на тялото Ви да преобразува мазнините в енергия, вместо да ги трупа в клетките. Адипонектинът е по-силен и от инсулина, чрез неговото повишаване може да предотвратите появата на диабет тип2.

 

КАКВО  ДЕЙСТВИЕ ИМА АЦЕТИЛ-L-КАРНИТИН / ALC / Acetyl-L-carnitine ВЪРХУ ОРГАНИЗМА :

 

Ацетил Л-Карнитин е биологично активна аминокиселина, участваща в транспорта на дълговерижните мастни киселини като триглицеридите в клетъчните митохондрии, където те се окисляват и изгарят за енергия.При прием на ALC се стимулира отделянето в мозъка на невротрансмитера ацетилхолин – това повдига мотивацията и настроението и прави диетата по-лека.ALC повишава глюкозната толерантност и инсулинната чувствителност ,което е пряко свързано с отслабването. 

 

 

Ацетил Л-Карнитин подобрява краткосрочната и дългосрочната памет, зрително-моторната координация, скоростта на реакциите и способността за обучение. Повишава качеството на съня. Подобрява настроението. Възпрепятства процесите на стареене на главния мозък (старческа умствена деградация) и стимулира умствената дейност при хора в напреднала възраст.
При неблагоприятни състояния като мозъчни инсулти Ацетил Л-Карнитин ускорява процеса на възстановяване и подобрява обема на вниманието. При болест на Алцхаймер забавя прогресирането на заболяването и нарушението на интелектуалните функции. При синдром на Даун подобрява стойностите на показателите за внимание и краткосрочната памет.От особена важност е ефектът от ALC върху мозъка. Стимулиращият нервната система ефект с времето носи голяма полза, подобрявайки съня и възстановяването – а това значи и по-големи мускули. ALC ще смекчи ефекта от ежедневния стрес и ще намали риска от претрениране, като освен всичко има и антидепресивен ефект. 
 

Въздействие върху периферната нервна система

Ацетил Л-Карнитин ускорява регенерацията на нервните влакна след увреждащи въздействия. Подобрява функцията на моторните нерви при спастични състояния. Възпрепятства разрушаването на миелиновата обвивка – мастния слой, който обгражда и защитава невроните. Повишава скоростта на провеждане на нервните сигнали.
 

Въздействие върху ендокринната и половата система

Ацетил Л-Карнитин нормализира нивото на хормона бета-ендорфин и повишава нивото на ТТХ (тиреотропен хормон). При мъжете възпрепятства възрастовото понижаване на тестостерон и увеличава подвижността на сперматозоидите.
 

Ацетил Л-Карнитин защитава от увреждане на невроните на зрителния нерв и зрителната кора на мозъка. Предпазва от възрастово влошаване на зрението, катаракта и ретинопатия.
 

Стимулирайки действието на макрофагите, Ацетил Л-Карнитин предпазва организма от вируси, бактерии паразити и др. Препаратът помага при понижен имунитет вследствие на нервно-емоционално напрежение.

 

Fitness & Health lifestyle