Кали: Ще зарежа и Влади, ако ме разочарова / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

3
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Фолк певицата Кали споделя в новия брой на списание Story, че въпреки че с половинката й Влади са заедно от не малко време, той тепърва ще трябва да свиква да живее с три деца.

Както е известно пайнерката роди син на последната си половинка, но има още две момчета от предишните си две сериозни връзки. Именно цялата лудница, в която ще се прибере Влади, след като цяла зима прекара в Банско, заради работата си в туроператорска агенция, ще се окаже и голямото изпитание за семейството.

А именно – дали отношенията на Кали и Влади ще успеят да се справят и връзката им да се заздрави.

„Той много обича децата, остава да се сработи с тях като емоционалност. Иска му се, полага максимални усилия, но самата аз трудно се справям, какво остава за него… Понякога малко го напрягаме с нашите крясъци, иска му се да е по-тихо заради бебето, но аз му обяснявам, че докато той беше няколко месеца в Банско, ние си вдигахме същия шум и бебето си спеше. Надявам се да се справи, защото аз вече достатъчно ясно доказах – ако не се чувствам добре емоционално и усещам, че с поредния мъж в живота ми нещата не вървят, не стоя с него само заради това какво ще кажат хората“, отсича певицата.

Какво сподели още Кали за семейството, децата и отношенията си с бившите си мъже, можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 9 април.

Новини за Кали
Интервюта с Кали
Кой кой е?