adidas подкрепя Kamenitza Фен Купа за четвърти път

1
Добави коментар
mirraga
mirraga

И тази година adidas е партньор на Kamenitza Фен Купа, най-големият турнир по футбол за непрофесионалисти в България. Официалният старт беше даден днес на пресконференция в софийския клуб Motto, а полуфиналите стартират на 26 април в Кюстендил.

Традиционно adidas подкрепя футбола. На световно ниво спонсорира ФИФА Световна купа, УЕФА Шампионска лига, УЕФА Лига Европа. В България спортната марка подпомага професионалния футбол, както и непрофесионалистите от Kamenitza Фен Купа.

Като основен партньор adidas осигурява професионални футболни екипи за всички отбори, които ще се състезават в полуфиналната фаза, а всички играчи на Националните финали  ще играят в изцяло професионална екипировка – фланелка и футболни шорти, бутонки,  калци, кори и ръкавици за вратарите.

Двама от най-добрите играчи и двама от феновете, които посетят турнира ще спечелят награда лично предоставена от adidas. Те ще посетят централата на немския концерн в Херцогенаурах, Германия.

Освен това, adidas ще изгради специална тренировъчна зона, която ще бъде на разположение на участниците в турнира и на зрителите, които биха се осмелили да изпробват уменията си. Спортният бранд ще раздаде и много други награди по време на активациите в три града от програмата. Това са Варна на 16-17 май, в София на 22-24 май и на финалите в Русе на 30-31 август.

adidas и за напред ще продължи да подкрепя футбола на световно и локално ниво, предлагайки иновативни спортни продукти за професионалисти и аматьори.