Ето я жената, която Асен Блатечки заряза заради Диляна Попова

16
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Асен Блатечки заряза майката на дъщеря си заради Диляна Попова

Асен Блатечки остави зад гърба си 15-годишна връзка, по време на която се сдоби и с дъщеря. Лошото момче на българското кино най-накрая не устоя на очарователната Диляна Попова и забрави за всичко останало. 

Катерина Горанова е жената, споделяла 15 години от живота си с актьора. Самият той неведнъж е казвал пред медиите, че тя е единствената жена, която го търпи заради тежкия му характер. Въпреки че през последните години режисьорката се занемари, краят на брака им се оказа изненадващ за всички. Само преди месеци никой не би си и помислил, че Блатечки ще изостави семейството си заради Диляна Попова. 

41-годишната бивша половинка на актьора не може да се мери по визия с моделката, но пък е майка на дъщеря му. Дали любовта си е отишла, или чарът на Попова се е оказал твърде изкушаващ – не се знае. Факт е, че Блатечки приключи 15-годишна връзка заради нея, коментира hotarena.net. 

Журиращият в „България търси талант“ винаги е казвал, че от ревността няма смисъл. Самият той не е от най-ревнивите, но жените в живота му определено има за какво да ревнуват. Зрителите на бТВ се убедиха, че актьорът оценява подобоващо женската хубост и не може да остане безразличен към нея. 

Ето я жената, която Асен Блатечки заряза заради Диляна Попова 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари