Защо в Тайланд има много травестити

16
Добави коментар
hobby-bg.info
hobby-bg.info

Любопитно

Ако за първи път отивате в Тайланд и не сте чували нищо за многобройните травестити в тази страна, можете да изживеете истински културен шок. Какви са причините за този факт, нека видим заедно.

Първата и основна причина е мизерният живот, който водят. Ето защо предприемчиви тайландци съзнателно лягат под ножа на хирурга. Интересен факт е, че цената на пластичната хирургия е една от най-ниските в света, а лекарите са изключително опитни, защото през ръцете им преминават много пациенти. Това е причината и не малко момичета от различни краища на света да ходят там, за да увеличат гърдите си, например.

Защо тайландците сменят пола си? Както вече споменахме, страната е изключително бедна. Когато мъж получи тялото на жена, той започва да печели пари с него, тоест, става проститутка. Забавен факт е, че много често травеститите изглеждат по-добре от жените, а да ги различи човек е напълно невъзможно. Много туристи знаят за това явление и съзнателно отиват в Тайланд в търсене на нови усещания, допълнителен бонус е и това, че почивката в страната е сравнително евтина.

Втората причина е, че много мъже се приемат като жени и не се чувстват комфортно в собственото си тяло. Странно е, но тези мъже са изключително много. С помощта на специални тестове, лекарите диагностицират този факт като заболяване още в училище. Учениците с положителни тестове имат право да носят рокли и да пускат дълги коси. Интересното е, че в Тайланд отношението към тези хора е изключително положително – не ги обиждат, не ги преследват, дори имат отделни тоалетни кабинки.

Ако ви предстои почивка там, ние ви съветваме да не ги закачате и обиждате, защото можете да си навлечете неприятности. Само на пръв поглед изглеждат миловидни и неспособни да направят нещо. Добре е  да се отнасяте с тях като с жени, те обичат галантността.

1. Първото великденско шоколадово яйце е произведено през 1873 г. във Великобритания от&nbspповече

Бойното поле е странно място. Това е едно от малкото места, където насилието,&nbspповече

Най-известните герои в гръцката митология са боговете и богините, които използвали&nbspповече